Ό,τι γυαλίζει στα social media, δεν είναι χρυσός (βίντεο)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Είναι πολύ συνηθισμένο να βλέπετε στο Instagram φωτογραφίες από διακοπές διαφόρων influencers σε εξωτικά μέρη να διαφημίζουν την καλή ζωή που κάνουν και τα διάφορα προϊόντα για τα οποία πληρώνονται αδρά.

Δεν είναι επίσης λίγες οι φορές που αλλού δηλώνουν ότι είναι και αλλού είναι. όμως να δηλώνεις ότι είσαι στο Μπαλί και να είσαι στην πραγματικότητα σε ένα κατάστημα της ΙΚΕΑ, και μάλιστα κανείς να μην το καταλαβαίνει, είναι λίγο τραβηγμένο.

View this post on Instagram

The queen has arrived 🌊💖 #bali

A post shared by Natalia Taylor (@natalia__taylor) on

Αυτό συνέβη με την Youtuber Ναταλία Τέιλορ, όταν αποφάσισε να κάνει ένα «κοινωνικό πείραμα». Αποφάσισε να δει πόσοι από τους followers της θα το πιστέψουν.

Οι φωτογραφίες ήταν λες και ήταν τραβηγμένες στο AirBnB σπίτι που νοίκιαζε στο Μπαλί. Την έδειχναν στην μπανιέρα, στο σαλόνι, την βεράντα, να μιλάει στο τηλέφωνο. Όλα όμως από το κατάστημα ΙΚΕΑ της γειτονιάς της. όπως λέει η ίδια στο βίντεο που ανέβασε στο Youtube, δείχνοντας πως έγινε η φωτογράφηση, λέει ότι είπε στην φωτογράφο της εσκεμμένα να μην σβήσει στο photoshop κάποια ταμπελάκια με τις τιμές που φαινόντουσαν στις φωτογραφίες, για να δει πόσοι θα το καταλάβουν.

View this post on Instagram

Tea isn’t the only thing I drink.. 😉🥂

A post shared by Natalia Taylor (@natalia__taylor) on

«Η πριγκίπισσα του Μπαλί», έγραψε κάποιος. «Πραγματικά ζει την καλή ζωή», έγραψε κάποιος άλλος. «Και εγώ είμαι στο Μπαλί!» της έγραψαν επίσης, χωρίς κανείς να καταλάβει το ψέμα μέσα από τις φωτογραφίες.  Το μήνυμα λοιπόν είναι το εξής χιλιοειπωμένο: ό,τι γυαλίζει στα social media, δεν είναι χρυσός.

 

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.