Κώστας Βουτσάς: Σήμερα το λαϊκό προσκύνημα – Η παράκληση της οικογένειας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η κηδεία του Κώστα Βουτσά θα τελεστεί  την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου στη Μητρόπολη Αθηνών

Η κόρη του, Θεοδώρα Βουτσά, ανακοίνωσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook την Πέμπτη η σορός του θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στη Μητρόπολη Αθηνών, ενώ την Παρασκευή θα τεθεί ξανά σε λαϊκό προσκύνημα και έπειτα θα γίνει η κηδεία στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Επίσης, σε άλλη ανάρτησή της, έγραψε πως όποιος επιθυμεί, αντί για στεφάνι μπορεί να καταθέσει χρήματα στον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων, καθώς ο πατέρας της αγαπούσε την προσφορά και τη δωρεά.

Το άγνωστο σημείωμά του

Ένα ιδιόχειρο σημείωμα του Κώστα Βουτσά, στο οποίο ο μεγάλος ηθοποιός εκφράζει την όμορφη σχέση και την αγάπη που έχει αναπτύξει με το κοινό του, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Ο αγαπητός ηθοποιός γράφει χαρακτηριστικά:

“Η παρουσία μου στην ιερή εργασία του καλλιτέχνη, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο, σε περιοδείες ανά την Ελλάδα, σε πόλεις, σε κωμοπόλεις, σε χωριά, οι περιοδείες μου στο εξωτερικό, με ιερά μπουλούκια και άξιους θιάσους, συμπληρώνουν τα 67 χρόνια μέχρι σήμερα και εσείς μου δίνετε κουράγιο και αντοχές για πολλά χρόνια ακόμα στο σανίδι. Με αγαπάτε με μία αγάπη ανιδιοτελή, χωρίς συμφέρον, όπως κι εγώ σας αγαπώ το ίδιο. Με αγάπη, ένα μεγάλο ευχαριστώ. Ο Κώστας σας, ο Βουτσάς φυσικά! ΥΓ: Μπορεί να ξεχάσατε αυτά που σας είπα στην καλλιτεχνική μου παρουσία, δεν θα ξεχάσετε αυτά που σας έκανα να αισθανθείτε. Ο ίδιος”.

Κοινοποίηση


Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.