Ο κορωνοϊός απειλεί και το Champions League – Τι εξετάζει η UEFA

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σε εγρήγορση εξαιτίας του κορωνοϊού βρίσκεται η UEFA, λόγω των προγραμματισμένων γι αυτή την εβδομάδα συναντήσεων σε Champions League (φάση «16») και Europa League (φάση «32»).

Όπως δήλωσε το βράδυ της Κυριακής στην αθλητική εκπομπή La Domenica Sportiva, η Ιταλίδα Εβελίνα Κρίστιλιν, μέλος της UEFA στο συμβούλιο της FIFA «η ευρωπαϊκή ομοσπονδία δεν θέλει να αναλάβει την ιατρονομική και πολιτική ευθύνη για τους αγώνες. Εκτός από την Ίντερ υπάρχει επίσης το ζήτημα του ταξιδιού της Γιουβέντους στη Λιόν. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι δεν μπορούν να αναβάλλουν αυτούς τους αγώνες, όπως έγινε σωστά σε αυτούς για τη Serie A. Η υπόθεση να γίνουν χωρίς κόσμο υπάρχει…».

Η Λουντογκόρετς, που θα επισκεφτεί το Μιλάνο για την επαναληπτική συνάντηση με την Ίντερ στους «32» του UEL, ζήτησε ήδη διαβεβαιώσεις από Ίντερ και UEFA ότι θα είναι ασφαλές να ταξιδέψει στην ιταλική πόλη μετά τα κρούσματα του ιού στην Ιταλία και τις αναβολές αγώνων της Serie A.

«Η Λουντογκόρετς ζήτησε επισήμως από την UEFA και την Ίντερ για την κατάσταση στην ιταλική περιοχή της Λομβαρδίας, η πρωτεύουσα της οποίας είναι το Μιλάνο. Έχουν αναφερθεί εκεί περιπτώσεις που έχουν μολυνθεί από κορωνοϊό τις τελευταίες ημέρες», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η πρωταθλήτριας Βουλγαρίας.

Περισσότεροι από 600 φίλαθλοι της Λουντογκόρετς αναμένονταν να βρεθούν στο Μιλάνο.

«Πολλοί από αυτούς έχουν ήδη αγοράσει αεροπορικά εισιτήρια και θα υπάρχουν πούλμαν από τη Βουλγαρία για την Ιταλία. Η Λουντογκόρετς θα έρθει σε επαφή με τις βουλγαρικές διπλωματικές αρχές για την κατάσταση στην Ιταλία», σημειώνει η ανακοίνωση της ομάδας.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.