Καρναβάλι των Μικρών: Ιδού η σειρά παρέλασης των πληρωμάτων

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Στο επίσημο site του Πατρινού Καρναβαλιού carnivalpatras.gr, στο Καρναβάλι των Μικρών έχουν αναρτηθεί η σειρά της Παρέλασης των Μικρών που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 με εκκίνηση την πλ. Ομονοίας καθώς και οι οδηγίες και τα πλάνα εκκίνησης και τερματισμού, τα οποία οι συμμετέχουσες ομάδες είναι απαραίτητο να τα έχουν μαζί τους για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της παρέλασης και για να μπορούν να τερματίσουν στη σωστή έξοδο. Τα σχετικά έντυπα μπορούν να εκτυπωθούν.

Οι συμμετέχουσες ομάδες μπορούν να παραλαμβάνουν τα λάβαρα από τα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πατρέων-Καρναβάλι Πάτρας (Ακτή Δυμαίων 50-1ος όροφος) από Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020 έως και Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020 και ώρες 10.00-17.00.

Υπολογίζεται ότι κάθε χρόνο παρελαύνουν μαζί με τους συνοδούς τους περί τα 10.000 παιδιά. Το Καρναβάλι των Μικρών αποτελεί μια ξεχωριστή και σημαντική ενότητα του Πατρινού Καρναβαλιού ως συνέχεια και εξέλιξη του baby rally που πρωτοδιοργανώθηκε το 1968.

(Πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για να δείτε τη σειρά τη σειρά παρέλασης)

ΣΕΙΡΑ-ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ-ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ-ΜΙΚΡΩΝ-2020

Κοινοποίηση


Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.