Δήμαρχος Πατρέων: Τεράστιο κόστος για την πόλη η ματαίωση του καρναβαλιού

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Το κύριο ζήτημα είναι να καθυστερήσουμε την εξάπλωση και τη διασπορά του κορονοϊού”, είπε ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Γιώργο Χουδαλάκη, Ιωσήφ Καλαμαράκη, και Στεφανία Κασίμη σχετικά με την ματαίωση των εκδηλώσεων για το καρναβάλι εξαιτίας των κρουσμάτων του κορονοϊού στη χώρα μας

Ο κ. Πελετίδης τόνισε ότι αυτή η αναβολή θα έχει “τεράστιο κόστος” στα οικονομικά δεδομένα της πόλης. Ο Δήμαρχος Πατρέων άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μετατεθούν οι καρναβαλικές εκδηλώσεις τον προσεχή Ιούνιο.

Ερωτηθείς εάν συμφωνεί με το μέτρο της ματαίωσης των καρναβαλικών εκδηλώσεων ο κ. Πελετίδης απάντησε: “Βεβαίως. Γίνεται προσπάθεια να καθυστερήσει η εξάπλωση και η διασπορά του ιού”.

Αναφερόμενος στα μέτρα στήριξης επιχειρηματικότητας ο Δήμαρχος Πατρέων σημείωσε: “Η κυβέρνηση λέει ότι θα συμπράξει… Εμείς θα συναντηθούμε για να δούμε τι ακριβώς θα ζητήσουμε για να μπορεί να είναι και υλοποιήσιμο. Περισσότερο είναι στο πάγωμα των δανείων, λογαριασμών γιατί οι επαγγελματίες προσδοκούσαν από αυτά τα έσοδα να καλύψουν αυτά που χρωστούν… Αυτό δεν αφορά μόνο την Πάτρα, όταν παίρνετε μία τέτοια απόφαση αφορά και τις άλλες πόλεις.”

“Αυτοί που το βλέπουν επαγγελματικά και όχι με την ψυχή τους εξέφρασαν μία άποψη ότι θα παρελάσουν. Μένει σήμερα να δούμε εάν από τα λόγια θα προχωρήσουν σε πράξεις”, πρόσθεσε.

Στο μεταξύ, συνεργεία του δήμου ξηλώνουν από νωρίς το πρωί της Παρασκευής τις κερκίδες των θεατών στην πλατεία Γεωργίου.

Κοινοποίηση


Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.