Αμπερ Χερντ: Στα δικαστήρια με τον Τζόνι Ντεπ, αλλά ευτυχισμένη με τη σύντροφο της

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

«Η Άμπερ είναι καλύτερα και πιο ευτυχισμένη από ποτέ» δήλωσε πηγή από το περιβάλλον της ηθοποιού στο «Us Weekly». «Η Μπιάνκα είναι πολύ υποστηρικτική και η Άμπερ αισθάνεται άνεση και εμπιστοσύνη μαζί της, καθώς η σχέση τους ήταν κατ′ αρχάς φιλική», αναφέρει το δημοσίευμα, σχετικά με τη νέα σύντροφο της ηθοποιού Άμπερ Χερντ, την σκηνοθέτη Μπιάνκα Μπούτι.

Η 33χρονη Άμπερ Χερντ απολαμβάνει να περνάει χρόνο με την 38χρονη σύντροφο της. «Την αγαπά πραγματικά», συνεχίζει το δημοσίευμα.

Οι φήμες για τη σχέση άρχισαν τον περασμένο Ιανουάριο, μετά το φιλί που αντάλλαξαν οι δύο γυναίκες στο Παλμ Σπριγκς της Καλιφόρνιας. «Η Άμπερ νιώθει άνετα όταν φιλά την Μπιάνκα και της κρατά από το χέρι δημοσίως. Στην αρχή ήταν φίλες και μετά η σχέση εξελίχθηκε σε κάτι περισσότερο».

Η Άμπερ Χερντ ήταν παντρεμένη με τον Τζόνι Ντεπ για δύο χρόνια, από το 2015 μέχρι τον Ιανουάριο του 2017. Ο χωρισμός τους ήταν πολύκροτος -με εκατέρωθεν καταγγελίες για ξυλοδαρμό- και η δικαστική διαμάχη στην οποία έχουν εμπλακεί συνεχίζεται.

Κοινοποίηση


Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.