ΠΑΟΚ: Ζητά άρση των τηλεφωνικών συνομιλιών των μελών της ΕΕΑ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αποφασισμένη να φτάσει μέχρι τέλους το ζήτημα με την απόφαση της ΕΕΑ είναι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ που σχεδιάζει τις επόμενες κινήσεις της.

Ο «δικεφάλος του Βορρά» αναμένεται να ζητήσει άρση τηλεφωνικού απορρήτου για τις συνομιλίες των μελών της ΕΕΑ το που διαπίστωσαν πολυδιοκτησία στην υπόθεση του ΠΑΟΚ με τη Ξάνθη, για το τελευταίο δίμηνο. Μάλιστα, εκείνο που λένε είναι ότι σε κανένα δικαστήριο δεν πρόκειται να σταθεί η συγκεκριμένη υπόθεση και αυτό θα προσπαθήσουν να αποδείξουν, τραβώντας την υπόθεση μέχρι το τέλος.

Τον κόσμο του ΠΑΟΚ να δώσει το «παρών» στο αυριανό ειρηνικό συλλαλητήριο στην Καμάρα κάλεσε η ΠΑΕ μέσω του επίσημου λογαριασμού στο Twitter. Μάλιστα, σε αυτή την ανάρτηση χαρακτηρίζει «κακοστημένη φάρσα» τη νομοθετική ρύθμιση και ως προσπάθεια ανάδειξης πρωταθλητή.

Δείτε την ανάρτηση: «Η προσπάθεια για ανάδειξη του πρωταθλητή με νομοθετική ρύθμιση είναι μια κακοστημένη φάρσα και δε θα περάσει. Προσκαλούμε τον κόσμο να παραβρεθεί στο αυριανό ειρηνικό συλλαλητήριο που διοργανώνουν οι ΣΦ ΠΑΟΚ, στις 18:00 στην Καμάρα, για να ενώσουμε τις φωνές μας!».

Κοινοποίηση


Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.