Για ποιον να πρωτολυπηθούμε;

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η καλή Αιγιώτισσα συνάδελφος Πέπη Σπηλιωτοπούλου, τα ‘χει πάρει στο κρανίο, κι έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στο fb -και ως φαίνεται έχει τα δίκια της:
Στα χρόνια της ελεύθερης και απεριόριστης κοινωνικής δικτύωσης, το χειρότερο δεν είναι πως υπάρχουν άνθρωποι που αυτοϊκανοποιούνται (μεταφορικά και κυριολεκτικά) σπέρνοντας τον διαδικτυακό τους εμετό με αναρτήσεις και σχόλια προσβλητικά, μισογύνικα, ρατσιστικά, ομοφοβικά, σκατοψυχικά. Είναι που συναινούν με την αηδία τους αυτή, πατώντας like, καρδούλες και χαχα, άνθρωποι που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ πως είναι ενεργοί πολίτες, πως ενδιαφέρονται για τα κοινά και που -υπό συγκεκριμένες συνθήκες- λαμβάνουν και αποφάσεις για μένα, για σένα, για όλους μας. Κι ενώ ζητούν να τους πάρουμε στα σοβαρά, από την άλλη εκφράζουν έτσι απροκάλυπτα και ανερυθρίαστα τη βλακεία του μυαλού τους, έτσι να τη δούμε όλοι και να τη «θαυμάσουμε».
Δεν ξέρουμε για ποιον να πρωτολυπηθούμε από όλες και όλους αυτούς τους «εμετικούς» και τους ανόητους «κλακαδόρους» τους. Ειλικρινά όμως.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.