Απάντησε σε τηλεπαιχνίδι ότι ο Ποπάι τρώει κοτόπουλο κι έχασε 10.000 $ (βίντεο)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μία διαγωνιζόμενη σε τηλεοπτικό παιχνίδι που προβάλλεται στον Καναδά έχασε την ευκαιρία να κερδίσει 10.000 δολάρια επειδή απάντησε πως το αγαπημένο φαγητό του Ποπάι ήταν το κοτόπουλο και όχι το σπανάκι, κάτι που είναι ευρέως γνωστό.

Αντί για τα χρήματα ωστόσο θα έχει την δυνατότητα να φάει δωρεάν γεύματα της ίδιας αξίας από την αλυσίδα εστιατορίων «Popeyes» που είναι γνωστή στον Καναδά για τα εξαιρετικά της σάντουιτς με κοτόπουλο.

H Eύα Ντεμπουά έκανε το λάθος στην εκπομπή «Family Feud Canada» την Παρασκευή, ενώ αμέσως μετά την απάντησή της άρχισε να χορεύει μέσα στο πλατό γεμάτη ενθουσιασμό.

Ο αντίπαλος της, Λόγκαν Τόμλιν, απάντησε σωστά.

«Σκέφτηκα πως εννοούσατε τα γνωστά καταστήματα και αμέσως μου ήρθε στο μυαλό το κοτόπουλο», δήλωσε η νεαρή γυναίκα στον παρουσιαστή που μάλλον έμεινε να την κοιτά έκπληκτος μετά την απάντησή της. Στην συνέχεια άρχισε να χορεύει μαζί της.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η μοναδική απάντηση της Ντεμπουά, έγινε viral, ενώ ενόχλησε τα μέλη της οικογένειάς της που έπαιζαν μαζί της για το μεγάλο ποσό.

Η αλυσίδα των καταστημάτων σε μια ανάρτηση στο twitter σχολίασε: «Η έρευνα μας λέει πως έχετε το δικαίωμα να γευματίσετε στα καταστήματά μας. Σας περιμένουμε για να διεκδικήσετε σάντουιτς αξίας 10.000 δολαρίων».

Στην ιστοσελίδα της, η εταιρεία γράφει χαρακτηριστικά: «Όταν σκέφτεστε το σπανάκι, σας έρχεται στο μυαλό ο Ποπάι. Εδώ κάνουμε την διαφορά».

Ο αγαπημένος ναύτης των παιδικών μας χρόνων, είναι γνωστός για την δύναμή του και την αδυναμία του στο συγκεκριμένο λαχανικό. Στις ΗΠΑ, το όνομά του και η εικόνα του να καταναλώνει σπανάκι εμφανίζονται σε κουτιά λαχανικών που πωλούνται από την ιδιαίτερα γνωστή εταιρεία, Allens.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.