Πάτρα: Πέθανε η Λουκία Σιμονοβίκη – Εμβληματικό μέλος του Καρναβαλικού Κομιτάτου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Εφυγε  σήμερα από τη ζωή έπειτα από  μάχη με τον καρκίνο η γνωστή συμπολίτισσα Λουκία Σιμονοβίκη.  Υπήρξε εμβληματικό μέλος των καρναβαλικών πυρήνων της Πάτρας, ιδρυτικό στέλεχος και επί σειρά ετών πρόεδρος του Καρναβαλικού Κομιτάτου. Ήταν από τις πρώτες γυναίκες υπαλλήλλους του Πανεπιστημίου Πατρών.  Στην πορεία επέλεξε να ασχοληθεί με την οργάνωση συνεδρίων.
Από τον γάμο της με τον αείμνηστο καθηγητή Παύλο Κορδοπάτη, απέκτησε δύο παιδιά, τη Μαριάννα και τον Αντώνη.

Πλήθος είναι και τα μηνύματα στο fabebook για την απώλειά της.
Η Βικωρία Αγγελοπούλου έγραψε: «Καλό σου ταξίδι φιλενάδα. Λουκία μου, το γέλιο , η ζωντάνια και η δύναμη της ψυχής σου, παράδειγμά μας».
Ο Αλέξης Σκαρμέας σημείωσε: «Οταν οι φιλίες ξεκινούν με εξομολογήσεις, μένουν πάντα δυνατές. Τέτοιες μέρες στο σπίτι του Χρήστου μας στον Αγ. Βασίλειο, ξεκίνησε η φιλία μας. Το ωραιότερο τυπάκι του καρναβαλιού. Η ζωντάνια, η χαρά κ η δύναμη. Αυτή που σκέφτηκε και υλοποίησε τον πιο καλλιτεχνικό χορό του καρναβαλιού. Το χορό της μάσκας. Μας στενοχώρησες σήμερα. Στο καλό Λουκία μου».

Η κηδεία θα γίνει την Τρίτη στις 2.30 μ.μ. από τον Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας. Η ταφή θα γίνει στο Α΄Δημοτικό Κοιμητήριο Πατρών.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.