Πάτρα: Συγκλονίζει η ιστορία με τα εννέα αδελφάκια που έμειναν χωρίς τη μητέρα τους

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σε «σπίτι» έχουν μετατραπεί εδώ και περίπου δύο εβδομάδες οι θάλαμοι της Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών αλλά και του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου στα οποία έχουν βρει καταφύγιο εννέα αδέλφια ηλικίας από 45 ημερών μέχρι και 13 ετών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Γνώμη» της Πάτρας, τα εννέα ανήλικα, έχοντας αγκαλιά το ένα το άλλο, περνούν τις μέρες και τις νύχτες τους εκεί γιατί έμειναν ξαφνικά χωρίς το μητρικό χάδι καθώς η μητέρα τους αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας και χρειάστηκε να εισαχθεί σε κλινική για νοσηλεία.

Με εισαγγελική εντολή τα ανήλικα παιδιά εισήχθησαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών. Υποβλήθηκαν σε ιατρικό έλεγχο και χαίρουν άκρας υγείας. Τα επτά από αυτά παραμένουν στην Παιδιατρική Κλινική, ενώ τα δύο μικρότερα μεταφέρθηκαν την περασμένη εβδομάδα στο Καραμανδάνειο.

Διοίκηση, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό βρίσκονται δίπλα τους προσφέροντάς τους αγάπη και ζεστασιά, ενώ έχουν επιστρατευθεί εθελοντές του Χαμόγελου του Παιδιού και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Πάτρας για να τα φροντίζουν καθημερινά.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.