Πάτρα: Μολότοφ και επεισόδια στην πορεία για τον Αλέξη Γρηγορόπουλου-Μια τραυματίας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

23:20: Ξανά πορεία ξεκίνησαν και κατευθύνονται προς την οδό Ερμού όπου στεγάζεται το αστυνομικό Μέγαρο. Διαμαρτύρονται για τις προσαγωγές και τις συλλήψεις των ατόμων της πορείας.

23:00: Σε ετοιμότητα παραμένουν οι αστυνομικές δυνάμεις. Στο παράρτημα κινούνται ξανά άτομα που νωρίτερα ήταν στην πορεία.

21:05:  Σε προσαγωγές και συλλήψεις έχει προχωρήσει η αστυνομία ενώ οι διμοιρίες ΜΑΤ παραμένουν έξω από το Παράρτημα για να αποτρέψουν τα άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου να επιστρέψουν στο σημείο.

20:16: Βροχή από μολότοφ αυτή την ώρα στο κέντρο της Πάτρας στην διάρκεια της πορείας. Αποπνικτική η κατάσταση.

Άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου πέταξαν μολότοφ και πέτρες με τους άνδρες των ΜΑΤ να απαντούν με δακρυγόνα. Μια μολότοφ έπεσε σε μπαλκόνι αλλά ευτυχώς η φωτιά που άναψε έσβησε γρήγορα χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα ή τραυματισμοί.

Οι αστυνομικοί καταδιώκουν τα άτομα της πορείας ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από τα επεισόδια τραυματίστηκε μια γυναίκα.Αστυνομικός έπεσε πάνω στις φωτιές αλλά ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί , μόνον να πάρει φωτιά το παντελόνι του.

Δύο άτομα έχουν συλληφθεί. Άνδρες των ΜΑΤ είναι στο παράρτημα εμποδίζοντας τα άτομα να μπουν στο παράρτημα.

Πρώτη ενημέρωση: Ξεκίνησε η πορεία από το πρώην παράρτημα του Πανεπιστημίου στην οδό Κορίνθου στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Οι διαδηλωτές αυτή την ώρα διασχίζουν την οδό Μαιζώνος.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.