Πάτρα: Το μεσημέρι η κηδεία του Κωνσταντίνου Μαυροειδή

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στις 2 σήμερα το μεσημέρι στον Ιερό Ναό του Αγίου Μηνά στο Β΄Δημοτικό Κοιμητήριο Πατρών, θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία για τον Κωνσταντίνο Μαυροειδή που έφυγε από τη ζωή χθες.

Ο εκλιπών ήταν μέλος της καρναβαλικής λέσχης, του πληρώματος 53, ένας από τους παλιούς καρναβαλιστές της Πάτρας που έβγαζε άρματα με το γκρουπ του και αποτέλεσε έναν από τους πυρήνες των καρναβαλικών ομάδων.

Η είδηση του θανάτου του, σκόρπισε τη θλίψη στην κοινωνία της Πάτρας και το θρήνο στους καρναβαλιστές που είχαν δουλέψει και εργαστεί μαζί του στις αποθήκες του πρώην ΑΣΟ. Ήταν ένας από τους αυθεντικούς καρναβαλιστές, έχοντας ένα πλήρωμα που είχε σχηματίσει επί σειρά ετών τη δική του καρναβαλική ομάδα και που κάθε χρόνο είχε κάτι διαφορετικό και αξιόλογο να παρουσιάσει.

Ο θάνατός του βύθισε στο πένθος και τη γειτονιά της Κανακάρη, τη συνοικία του Μαρκάτο, εκεί όπου δραστηριοποιούταν επαγγελματικά ο εκλιπών, έχοντας εμπορικό κατάστημα. Είναι ο δεύτερος θάνατος που βιώνει το Πατρινό Καρναβάλι μετά από αυτόν της Λουκίας Σιμονοβίκη, που έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής.

Ο Κωνσταντίνος Μαυροειδής “έφυγε” σε ηλικία 58 ετών, εντελώς ξαφνικά.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.