«Είναι εκείνη η στιγμή που κλείνεις τα μάτια…»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η γνωστή Πατρινή σχεδιάστρια μόδας Νατάσα Τάντουλα, γιόρτασε τα γενέθλιά της, κάνοντας και έναν σύντομο… απολογισμό στο fb:

Είναι εκείνη η στιγμή που κλείνεις τα μάτια και κάνεις μια ευχή..εκείνη η στιγμή που επικρατεί απόλυτη σιωπή κ έχεις 5 δευτερόλεπτα δικά σου να μείνεις με τις σκέψεις σου. Που συνειδητοποιείς που ήσουν κ που έφτασες, πόσα αντιμετώπισες, πόσα ξεπέρασες, πόσα φοβήθηκες, πόσο ερωτεύτηκες, πόσο πληγώθηκες, πόσο πονεσες, πόσο αγάπησες, πόσο αγαπηθηκες.
Μεγαλώνουμε κ όλα αλλάζουν και δεν έχουμε παρά να αφεθούμε στη ροή. Στη ροή που άλλες φορές επιλέγουμε κ άλλες οχι. Ευχή μου γιαφέτος παραμένει σταθερά ο σκοπός της ζωής μου..να αγαπήσω κ να αγαπηθω πολύ, σε κάθε επίπεδο, χωρίς όρια και αναστολές. Τόσο δυνατά που να γεμίσουν τα λευκά κενά, του εαυτού μου κ όσων είναι δίπλα μου..
Δεν με νοιάζει αν τα χρόνια μου θα είναι πολλά..με νοιάζει τα χρόνια μου να έχουν ουσία, αγαπη, έρωτα και ανθρώπους λίγους και καθαρούς. Απ’ αυτούς που τους κοιτάζεις στα μάτια και τα ξέρεις όλα. Με ανθρώπους που κάθε τέτοια μέρα θα ψάχνουν τρόπο να βρεθούν κοντά σου έστω κ από μακριά σου..που θα είναι εκεί ακόμα και με ένα βλέμμα, ένα άγγιγμα, μια ανάσα, ένα λουλούδι στο αμάξι σου, ένα ποσταρισμα ενος στίχου η ένα τραγούδι..η και όλα αυτά μαζί..
Σήμερα νιώθω ευγνώμων, απέναντι σε αυτή τη δύναμη που μου χάρισε τη ζωή, αν αυτό λέγεται θεός..απέναντι στην υπεροχη οικογένεια μου που με στηρίζει σε ολα, απέναντι στους φίλους μου που είναι κοντά μου με κάθε τρόπο στα όμορφα και στα δύσκολα, απέναντι σε όσους πέρασαν από τη ζωή μου και μου την γέμισαν η μου την άδειασαν..σε όλους όσους με έκαναν χαρούμενη σήμερα με ένα μήνυμα και μια ευχή..Σας ευχαριστώ θερμά έναν προς εναν!
🖤🖤🖤🙏🙏🙏
#birthday #birthdaygirl #love #blessed

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.