Βρετανός μουσικός ξέχασε στο τρένο βιολί αξίας 290.000 ευρώ και του το επέστρεψαν

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αποβιβάστηκε από το τρένο στο νότιο Λονδίνο, αλλά ξέχασε το βιολί στο βαγόνι.

Ο Βρετανός Στέφεν Μόρις, που έχει παίξει μουσική στην ηχογράφηση σάουντρακ όπως «Ο Άρχονταςς των Δαχτυλιδιών» και οι ταινίες Τζέιμς Μποντ (και έχει συνεργαστεί από τον Ντέιβιντ Μπάουι μέχρι τον Στίβι Γουόντερ), απελπίστηκε όταν συνειδητοποίησε λίγα λεπτά αργότερα, ότι κατέβηκε χωρίς το βιολί.

Το πολύτιμο μουσικό όργανο, ηλικίας 310 ετών και αξίας 290.000 ευρώ, πήρε από το τρένο ο άνθρωπος που το είδε ξεχασμένο (μέσα στη θήκη του) στο σημείο των αποσκευών.

Ο Μόρις απευθύνθηκε στις αρχές -ελπίζοντας κατ′ αρχάς ότι, ακόμη και εάν δεν είχε πέσει στην αντίληψη άλλου επιβάτη, θα το έβρισκε τη νύχτα η υπηρεσία καθαρισμού.

Η Βρετανική Αστυνομία Μεταφορών (BTP) έδωσε στη δημοσιότητα την εικόνα ενός άνδρα από κάμερα κλειστού κυκλώματος, το άτομο που, όπως όλα έδειχναν είχε πάρει το βιολί.

Προβολή εικόνας στο Twitter
Στη συνέχεια, ένας άνδρας επικοινώνησε μέσω twitter απευθείας με τον Μόρις, λέγοντας ότι είχε κάνει λάθος που το πήρε. Συμφωνήθηκε μία συνάντηση τους σε πάρκινγκ σούπερμαρκετ -υπό το διακριτικό όσο και άγρυπνο της αστυνομίας- όπου ο άνδρας παρέδωσε το βιολί, καθώς όπως είπε στον μουσικό, απολογούμενος, ήθελε να το κάνει ο ίδιος. 

Ο Στέφεν Μόρις δεν κινήθηκε νομικά εναντίον του άνδρα, ανέβασε πάντως στο twitter την παραπάνω φωτογραφία (χαράς και ανακούφισης).

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.