Με την Ουλμ (19:30) για την επιστροφή στις νίκες ο Προμηθέας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Προμηθέας γυρίζει στην Πάτρα μετά από απουσία μιας εβδομάδας και ψάχνει απέναντι στην γερμανική ratiopharm Ulm (19:30, live στο sportin.gr) την επιστροφή στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις που θα τον διατηρήσει στην πρώτη δυάδα του Α΄ Ομίλου στην κανονική περίοδο του 7DAYS EuroCup, θέλοντας ν’ αφήσει πίσω του τ’  ατυχή αποτελέσματα σε Μονακό και Ρέθυμνο.

Η ομάδα της Πάτρας έχει την ευκαιρία -σε περίπτωση νίκης της- να μπει στη μίνι διακοπή των 2 εβδομάδων του 7DAYS EuroCup στο “τιμόνι” του ομίλου, αφού η Virtus Bologna δοκιμάζεται στην Ανδόρρα, ενώ, παράλληλα, ο Προμηθέας συνεχίζει να νιώθει έντονη την απειλή της Monaco και της MoraBank Andorra, που ακολουθούν σε απόσταση μιας νίκης. Ο αγώνας, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου στο “Δημήτρης Τόφαλος”, με ώρα έναρξης τις 19:30, θα μεταδοθεί ζωντανά τηλεοπ

7DAYS EuroCup 08103

Οι φίλοι του μπάσκετ μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια της αναμέτρησης ηλεκτρονικά μέσω της Viva ή  09:00-15:00 από τα γραφεία της ΚΑΕ στο προπονητικό κέντρο του Προμηθέα στον Καστελλόκαμπο. Μετά τις 17:30 τα εισιτήρια θα διατίθενται από το εκδοτήριο του γηπέδου. Η γενική είσοδος για το παιχνίδι κόντρα στην ratiopharm Ulm έχει οριστεί στα 15 ευρώ, ενώ υπάρχει, όπως πάντα, και περιορισμένος αριθμός μειωμένων εισιτήριων για μαθητές, φοιτητές, ανέργους και πολυτέκνους (όλοι οι παραπάνω με την επίδειξη του αντίστοιχου δικαιολογητικού) στην τιμή των 10 ευρώ. Θυμίζουμε ότι τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και αριθμημένα. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση εισιτηρίου είναι η χρήση του ΑΜΚΑ.

7DAYS EuroCup 08143

O προπονητής του Προμηθέα, Μάκης Γιατράς, αναμένεται να έχει πλήρη αποστολή στη διάθεσή του και περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι στο οποίο θα χρειαστεί και την ενέργεια από τον κόσμο για την επιστροφή στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις: «Πρόκειται για ένα πολύ καλό παιχνίδι επειδή η Ουλμ είναι μια πολύ ανταγωνιστική και καλά δομημένη ομάδα. Πρέπει να κάνουμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, να είμαστε προσηλωμένοι στο πλάνο μας και να ξεπεράσουμε την κόπωση που έχει προκληθεί λόγω των ταξιδιών για τα εκτός έδρας παιχνίδια».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.