Στην Πάτρα το 2ο Επιστημονικό Συνέδριο Λογοθεραπείας 8- 9-10 Νοεμβρίου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Σύλλογος Επιστημόνων Λογοπαθολόγων Λογοθεραπευτών Ελλάδος (ΣΕΛΛΕ) διοργανώνει το 2ο Επιστημονικό Συνέδριο Λογοθεραπείας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 8- 9 – 10 Νοεμβρίου 2019 στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Το Συνέδριο τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υγείας, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, του Τμήματος Λογοθεραπείας του Πανεπιστημίου Πατρών και του Τμήματος Λογοθεραπείας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Το συνέδριο στοχεύει στην ενημέρωση της επιστημονικής κοινότητας και στην ανταλλαγή απόψεων σχετικά με την επιστήμη της Λογοθεραπείας τόσο στον τομέα της διάγνωσης/ αξιολόγησης όσο και στον τομέα της αποκατάστασης. Σκοπός του συνεδρίου είναι να καλυφθούν όλα τα πεδία που αφορούν στις διαταραχές λόγου, ομιλίας, επικοινωνίας, φωνής και κατάποσης. Στο συνέδριο θα παρευρεθούν σημαντικοί έλληνες και ξένοι προσκεκλημένοι επιστήμονες μεταφέροντας γνώση και εμπειρία για όλες τις τρέχουσες εξελίξεις στον τομέα της έρευνας της επιστήμης. Θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις (προφορικές και αναρτημένες), στρογγυλές τράπεζες με ευρεία θεματολογία και εκπαιδευτικά εργαστήρια.

Τέλος, θα λειτουργεί έκθεση με σχετικά προϊόντα σε όλη την διάρκεια του τριημέρου. Ο ΣΕΛΛΕ με χαρά θα σας υποδεχθεί στην πόλη της Πάτρας στο 2ο Επιστημονικό Συνέδριο Λογοθεραπείας με την ελπίδα να συμβάλει στην ενημέρωση και εκπαίδευση των επιστημόνων του κλάδου. Ευχόμαστε να αποτελέσει μια μοναδική εμπειρία ανταλλαγής γνώσεων, απόψεων και εμπειριών για όλους.

Σημαντικές διευκρινήσεις προς διευκόλυνση των συνέδρων

1. Παρακαλούνται όσοι φοιτητές/φοιτήτριες έχουν πραγματοποιήσει την εγγραφή τους για το 2ο Επιστημονικό Συνέδριο Λογοθεραπείας, να έχουν μαζί τους κατά την ημέρα των εγγραφών του συνεδρίου τις φοιτητικές τους ταυτότητες ή τη βεβαίωση σπουδών από το εκπαιδευτικό ίδρυμα που φοιτούν.

2. Σας υπενθυμίζουμε ότι για την ολοκλήρωση της εγγραφής σας στο 2ο Επιστημονικό Συνέδριο Λογοθεραπείας είναι απαραίτητη η αποστολή του αποδεικτικού κατάθεσης του ποσού εγγραφής, με email στο [email protected]

3. Όσοι έχουν καταθέσει το ποσό εγγραφής μέσω Winbank, δεν χρειάζεται να αποστείλουν το αποδεικτικό της συναλλαγής. Η εγγραφή τους ολοκληρώνεται αυτόματα μόλις πραγματοποιηθεί η συναλλαγή.

4. Όσοι έχουν καταθέσει το ποσό εγγραφής, αλλά δεν έχουν αναγράψει το ονοματεπώνυμό τους στην αιτιολογία της συναλλαγής, παρακαλούνται να έχουν μαζί τους την ημέρα του συνεδρίου το αποδεικτικό της κατάθεσης, προκειμένου να γίνει η ταυτοποίηση.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.