Σίμος: Δεν παίξαμε όπως θέλουμε

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στοιχεία που δεν ταιριάζουν στο αγωνιστικό προφίλ που θέλει να χτίσει ο ΟΦΗ διέκρινε ο Γιώργος Σίμος στην ομάδα του, τα οποία έφεραν την ήττα με ανατροπή από την ΑΕΛ.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός υπογράμμισε το αίσθημα αυτοσυντήρησης που κυρίευσε τους παίκτες του μετά το γρήγορο 0-2 στο πρώτο επτάλεπτο καθώς και την μικρή κατοχή σε σχέση με το ποδόσφαιρο κυριαρχίας που θέλει να υποστηρίζουν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Σίμος στην συνέντευξη Τύπου:

«Έγινε ένας ωραίος αγώνας. Παρά το πολύ θετικό μας ξεκίνημα όπου προηγηθήκαμε με δύο γκολ, εκεί που έπρεπε να έχουμε μεγαλύτερη πίστη, αυτοπεποίθηση και να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο, δεν το κάναμε. Αντιθέτως, μας έπιασε ένα αίσθημα αυτοσυντήρησης και δυστυχώς δεν παίξαμε το ποδόσφαιρο που θέλουμε να παίζουμε. Ίσως ήταν και το παιχνίδι με τη λιγότερη κατοχή μπάλας από την αρχή της σεζόν. Θέλουμε να ελέγχουμε το παιχνίδι αλλά δεν το καταφέραμε. Από αυτό το ματς έχουμε να μάθουμε πολλά, πρέπει να δουλέψουμε πολύ και να κάνουμε σιγά σιγά βήματα μπροστά. Συγχαρητήρια στην ΑΕΛ για την προσπάθεια της, καλή χρονιά να έχει. Και συνεχίζουμε να δουλεύουμε για να γίνουμε καλύτεροι και να μεγαλώσουμε σιγά σιγά σαν ομάδα.

Είχα τη χαρά και την τιμή να αγωνιστώ ως παίκτης στην Λάρισα, η ΑΕΛ είναι μια μεγάλη ομάδα, το γήπεδο της πολύ ωραίο, της εύχομαι τα καλύτερα γιατί το αξίζει και είναι μια μεγάλη επαρχιακή ομάδα».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.