Πυροβόλησαν αδέσποτο σκύλο κοντά στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Χθες, Πέμπτη 21 Νοεμβρίου,  βρέθηκε στο προαύλιο του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων από εργαζόμενους του Νοσοκομείου σκύλος, φιλικός και πεντακάθαρος, χωρίς κολάρο, μεσαίου μεγέθους, με ανοιχτόχρωμο τρίχωμα, ο οποίος όμως δεν μπορούσε να περπατήσει.

Την ύπαρξη του πληροφορήθηκε η Συντονίστρια Διευθύντρια στο Καραμανδάνειο κ. Γατοπούλου, η οποία φρόντισε άμεσα να μεταφερθεί ο σκύλος σε κτηνίατρο. Λίγη ώρα μετά, έκπληκτη πληροφορήθηκε ότι η κτηνιατρική εξέταση και οι ακτινογραφίες που έγιναν στον σκύλο, έδειξαν ότι ο σκύλος είχε πυροβοληθεί και μάλιστα στα πόδια του είχαν βρεθεί δεκαπέντε σκάγια!

Ο σκύλος νοσηλεύεται στο κτηνιατρείο, πρόκειται να χειρουργηθεί και ήδη του δίνουν ισχυρή αντιβίωση και παυσίπονα, γιατί πονάει πολύ. Προφανώς ο σκυλάκος είναι αδέσποτος και κάποιος “άνθρωπος” τον πυροβόλησε. Επειδή αυτός, που έκανε αυτήν την απαίσια πράξη, θα την επαναλάβει στο εγγύς ή στο απώτερο μέλλον σε ανυπεράσπιστα πλάσματα, παρακαλείται,όποιος γνωρίζει κάτι, να το γνωστοποιήσει στην γιατρό κ. Γατοπούλου.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.