Πυροσβέστες έσωσαν το σπίτι άνδρα και του ζήτησαν συγνώμη γιατί ήπιαν το γάλα του

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

To συγκινητικό σημείωμα που του άφησαν κάποιοι πυροσβέστες στο ψυγείο του κοινοποίησε στα social media ένας άνδρας το σπίτι του οποίου έσωσαν από τη φωτιά.

Ο Πολ Σέφκι πρόσφατα επέστρεψε στο σπίτι του, ενώ εκεί τον περίμενε το εξής μήνυμα: «Ήταν χαρά μας που σώσαμε το σπίτι σου. Σου χρωστάμε λίγο γάλα».

Η οικία του άνδρα παραλίγο να καταστραφεί από την πυρκαγιά που κατακαίει πολλές περιοχές της χώρας το τελευταίο διάστημα. Περισσότερα από 150 σπίτια έχουν γίνει στάχτες ενώ τρία άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους.

Το σημείωμα που άφησαν οι πυροσβέστες στον άνδρα έγραφε μεταξύ άλλων και το εξής: «Συγνώμη που δεν καταφέραμε να σώσουμε τα υπόστεγα».

Ο κ. Σέφκι τόνισε πως είναι η καλύτερη κάρτα που έχει λάβει μετά τον γάμο του.

Οι πυροσβέστες δεν έγραψαν το όνομά τους, ωστόσο μέσω των social media, εκείνος που είχε συντάξει το σημείωμα έμαθε πως ο άνδρας τελικά το είχε δει.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που το γράμμα που άφησα έκανε έναν άνθρωπο να συγκινηθεί», έγραψε στο facebook ο Κέιλ Χάρντι Πόρτερ, ο οποίος δήλωσε πως ήταν ένας από τους τέσσερις πυροσβέστες.

«Τελικά κάναμε καταφύγιο το σπίτι και αποφασίσαμε να πιούμε λίγο γάλα. Συγνώμη για τον άσχημο γραφικό χαρακτήρα. Ήταν αργά και δεν έβλεπα καλά», έγραψε επίσης, ενώ συμπλήρωσε πως είναι μεγάλη ευχαρίστηση να προσφέρεις σε τόσο δύσκολες συνθήκες.

Οι Αρχές προειδοποιούν πως οι φωτιές που μαίνονται είναι πολύ πιθανόν να εξαπλωθούν κι άλλο μέσα στα επόμενα 24ωρα. Περισσότερα από 600 σχολεία είναι κλειστά σε ολόκληρη τη χώρα.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.