Πρόσκληση για 3 θεματικά εργαστήρια από το Επιμελητήριο Αχαΐας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πρόσκληση για συμμετοχή σε 3 θεματικά εργαστήρια στο πλαίσιο του έργου SPARC του προγράμματος «Ευρωπαϊκή Εδαφική Συνεργασία – Interreg Greece –Italy 2014-2020», απευθύνει το Επιμελητήριο Αχαΐας σε όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν. Έχει δοθεί παράταση των αιτήσεων έως και τις 29/11/2019.

Κύριοι στόχοι των θεματικών εργαστηρίων όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, είναι η ανάπτυξη συνεργειών και η δημιουργία συνεργασιών στον κλάδο της Δημιουργικής Βιομηχανίας. Τα θεματικά εργαστήρια θα έχουν επιχειρηματική κατεύθυνση στοχεύοντας στην ανάπτυξη της Δημιουργικής Οικονομίας και επιχειρηματικότητας καθώς και της προβολής και αναβάθμισης των επιχειρήσεων και των προϊόντων/υπηρεσιών τους με σαφή δημιουργικό χαρακτήρα που θα σχετίζεται και θα συμβάλει στον θεσμό του Πατρινού Καρναβαλιού ειδικά και στην Δημιουργική και Πολιτιστική Βιομηχανία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας γενικότερα.

Τα θεματικά εργαστήρια απευθύνονται σε επαγγελματίες ή μη, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στο τομέα της καρναβαλικής και πολιτιστικής δημιουργίας. Από τις ιδέες που θα προκύψουν από τους συμμετέχοντες των σεμιναρίων θα συνταχθούν 5 επιχειρησιακά σχέδια.

Οι συμμετέχοντες στα εργαστήρια θα έχουν την δυνατότητα να συμμετάσχουν σε επιπλέον δράσεις του προγράμματος και ειδικότερα: στον διαγωνισμό ανάδειξης πέντε (5) επιχειρηματικών ιδεών και να παρακολουθήσουν (εφ’ όσον επιλεγούν) το πρόγραμμα mentoring από το οποίο θα προκύψουν πέντε (5) επιχειρηματικά πλάνα (ωρίμανση των ιδεών σε επιχειρηματικά σχέδια) στον κλάδο της Δημιουργικής Βιομηχανίας σε άμεση συνάρτηση με το Πατρινό Καρναβάλι.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για τις λεπτομέρειες της ανοιχτής πρόσκλησης ώστε να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για συμμετοχή έως τις 29/11/2019 στην επίσημη ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αχαΐας www.e-a.gr (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ).

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.