Η “Πολυφωνική” στο Φεστιβάλ Γκάτσου στην Τρίπολη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

 Αναχωρεί την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου για την Τρίπολη, το ΟΡΧΗΣΤΡΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ‘’VIBRATO’’ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, προκειμένου να λάβει μέρος στο 3ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΙΚΟΥ ΓΚΑΤΣΟΥ που οργανώνει η τοπική ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.

Συγκεκριμένα την Κυριακή το βράδυ στις 8, σε μία αποκλειστική συναυλία για το ‘’VIBRATO’’, η Ορχήστρα θα παρουσιάσει εάν ενδιαφέρον πρόγραμμα Ελλήνων και ξένων συνθετών, με κορύφωση την ερμηνεία έργων, τους στίχους των οποίων έχει συνθέσει ο μεγάλος μας ποιητής- στιχουργός Νίκος Γκάτσος.

Το ΟΡΧΗΣΤΡΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ‘’VIBRATO’’ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ θα ερμηνεύσει τα έργα: ‘’ΕΞΑΓΝΙΣΜΟΣ’’, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΑΓΙΟΣ, ‘’ΔΙΑΣΠΑΡΤΟ ΦΩΣ’’, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΑΓΙΟΣ, ‘’ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ’’, Στίχοι και Μουσική: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΑΓΙΟΣ, ‘’ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ’’, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΑΓΙΟΣ, Στίχοι: ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ, ‘’ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΩΝ ΒΡΑΧΩΝ’’, ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΘΑΝΑΣΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ‘’ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ’’, ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΘΑΝΑΣΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, Στίχοι: ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΚΑΡΑΤΖΑΣ, ‘’ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ’’, ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΘΑΝΑΣΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ‘’THE SONG OF JAPANESE AUTUMN’’, YASUO KUWAHARA, ‘’ΒΑΛΣ ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ’’, ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ, ‘’ΒΡΟΧΗ’’, ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ, ‘’ΜΙΛΗΣΕ ΜΟΥ’’, ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ, Στίχοι: ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΤΣΟΣ, ‘’Τ’ ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΥ ΒΟΡΙΑ’’, ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ, Στίχοι: ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΤΣΟΣ, ‘’ΑΘΑΝΑΣΙΑ’’, ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ, Στίχοι: ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΤΣΟΣ, ‘’ΚΕΜΑΛ’’, ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ, Στίχοι: ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΤΣΟΣ και     ‘’ΠΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ’’, ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ, Στίχοι: ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΤΣΟΣ.

Η διδασκαλία των έργων είναι των καθηγητών του ΩΔΕΙΟΥ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, Τέτης Ζέρβα και Σωτήρη Γκλαβά, ενώ η Διεύθυνση και οι ενορχηστρώσεις των έργων, είναι του συνθέτη και κιθαριστή Γιώργου Αθανασακόπουλου, επίσης καθηγητή του ΩΔΕΙΟΥ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ. Της αποστολής θα ηγηθεί ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Γιώργος Σταματόπουλος.

Παράλληλα την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, η εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της ΣΤΕΓΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΟΡΩΔΙΩΝ, της οποίας μέλος είναι η ‘’ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ’’ και την οποία θα εκπροσωπήσει το μέλος του Δ.Σ. Παναγιώτης Αρκαδιανός.

 

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.