Πέθανε ο 49χρονος εκπαιδευτικός Σπύρος Σταθόπουλος – Θρήνος στην Ηλεία

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Υπέκυψε κατά τη νοσηλεία του στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Αγρινίου, το πρωί της Κυριακής, ο γνωστός καθηγητής Αγγλικής – εκπαιδευτικός στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Ηλείας, Σπύρος Σταθόπουλος.

Ο 49χρονος σύζυγός της Διευθύντριας Παιδείας του δήμου Πύργου Σοφίας Ζάγκλη, είχε τραυματιστεί σοβαρά το βράδυ της 3ης Οκτωβρίου στην οδό Κατακόλου, όταν ως ποδηλάτης έχασε τον έλεγχο του ποδηλάτου του και συγκρούστηκε με αντιθέτως κινούμενο αυτοκίνητο.

Σχεδόν ένα μήνα μετά την παραμονή του στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Αγρινίου και ενώ αντιμετώπισε και άλλα προβλήματα υγείας, κατέληξε σήμερα το πρωί.

Ο Σπύρος ήταν ένας εξαίρετος εκπαιδευτικός και οικογενειάρχης, πατέρας δύο κοριτσιών. Η αγάπη του για το ποδήλατο, δυστυχώς του κόστισε τη ζωή, σε ένα αδιανόητο περιστατικό εκείνο το βράδυ.

Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία καθώς η οικογένειά του διατηρεί εδώ και χρόνια γνωστό βιβλιοπωλείο στην οδό Ερμού. Ο Σπύρος ήταν εξαιρετικά φιλικός, με υπέροχο διακριτικό χιούμορ, αγαπητός στην τοπική κοινωνία.

Ως εκπαιδευτικός τελευταία υπηρετούσε στα δημοτικά σχολεία Βουνάργου και Πελοπίου.

 

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.