Πάτρα: Από σήμερα τα Φιλολογικά Βραδινά στη Δημοτική Βιβλιοθήκη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μετά  την αργία  της Εθνικής Επετείου  της 28ης Οκτωβρίου την περασμένη Δευτέρα, ξαναρχίζουν τα Φιλολογικά Βραδινά σήμερα  Δευτέρα 4η Νοεμβρίου 2019 στις 7 το απόγευμα.

Οι προγραμματισμένες  αυτές εκδηλώσεις της Εταιρείας Λογοτεχνών Νοτιοδυτικής Ελλάδος γίνονται με τη συνεργασία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης-Πολιτιστικός Τομέας του Δήμου Πατρέων  στην αίθουσα του Αναγνωστηρίου της, στην Μαιζώνος και Φιλοποίμενος.

Πιο συγκεκριμένα την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου θα μιλήσει ο Καθηγητής και Συγγραφέας Σπύρος Γκουρβέλος, με θέμα: «Η Εγλυκάδα στο πέρασμα των χρόνων».

Τις επόμενες Δευτέρες του μηνός Νοεμβρίου στις 7 μ.μ. θα ακολουθήσουν οι εξής εκδηλώσεις – ομιλίες:

Την 11η Νοεμβρίου 2019,  ο  ποιητής  Χρήστος Γεωργακόπουλος θα μιλήσει με  θέμα: «Εάν “τα πάντα ρει” και “όλα είναι σχετικά”, τότε τι μας μένει;».

Την  18η Νοεμβρίου  θα μιλήσει  ο Δημοσιογράφος και Λογοτέχνης, Σταύρος Ιντζεγιάννης με θέμα: «Μπωντλέρ ο καταραμένος ποιητής και τα άνθη του κακού».

Την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου θα μιλήσει ο συγγραφέας,  Ηλίας Δημητρόπουλος με  θέμα:  «Περί της καταγωγής των Ρομά».

Να σημειωθεί  ότι  το συνολικό πρόγραμμα των Φιλολογικών Βραδινών για όλες τις σχετικές εκδηλώσεις ομιλιών και παρουσιάσεις  βιβλίων θα συνεχιστεί  και θα ολοκληρωθεί  περί το τέλος του μηνός Μαΐου 2020.

Τις ομιλίες προλογίζει και συντονίζει ο πρόεδρος της Εταιρείας, Λεωνίδας Μαργαρίτης.

Η είσοδος για το κοινό  θα  είναι  πάντα ελεύθερη.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.