Π.Φ.Π.Ο.: «Όχι άλλα κυνοκομεία της ντροπής, στειρώσεις χρειάζονται»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία απευθυνόμενη προς τον αρμόδιο Υπουργό Εσωτερικών, καθιστά σαφές πως οι στειρώσεις των zώων προέχουν, εξηγώντας λεπτομερειακώς τους λόγους:

Διαβάσαμε για την μείωση του ποσού των 20.000.000 ευρώ που μέσω του ευρωπαϊκού προγράμματος Φιλόδημος θα διανείμετο στους Δήμους για ανέγερση ή “βελτίωση” των δημοτικών κυνοκομείων.
Η θέση της ΠΦΠΟ είναι καθαρή, ρεαλιστική και αποτελεσματική .
Ο τόπος δεν χρειάζεται άλλα κυνοκομεία. Δεν έλυσαν ούτε θα λύσουν το πρόβλημα αντίθετα το επιτείνουν.
Δεν θέλουμε άλλες αποθήκες ψυχών, όπως είναι και θα είναι για πολλά χρόνια ακόμη όλα τα δημοτικά κυνοκομεία τα υπάρχοντα και αυτά που πρόκειται να κτιστούν.
Μεγαλύτερη σπατάλη δημοσίου χρήματος από αυτό δεν υπάρχει .
Ο τόπος χρειάζεται κάτι αποτελεσματικό. Να στειρωθούν τα χιλιάδες αδέσποτα για να μην γεννούν και αυξάνεται αλματωδώς και καθημερινά ο αριθμός τους .
Με το ποσό των 15.000.000 ευρώ μπορούν να στειρωθούν όλα τα αδέσποτα, να μην υποφέρουν ούτε τα ζώα που θα γεννηθούν αν δεν στειρωθούν τα ήδη υπάρχοντα ούτε η κοινωνία .
Κύριε Υπουργέ Εσωτερικών ,
Η μεγαλύτερη προσφορά σας στα ζώα και την Ελλάδα είναι να διαθέσετε αυτό το ποσό για στειρώσεις αδέσποτων ζώων ή δευτερευόντως για δημοτικές κλινικές .
ΟΧΙ ΣΤΑ ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ .
Γιατί όσο και καλή πρόθεση να έχει κάποιος Δήμαρχος ο επόμενος θα τα καταντήσει αυτό που είναι σήμερα το 95% των δημοτικών κυνοκομείων.
Αποθήκες ζώων.
Η ιστορία και η εμπειρία αυτό αποδεικνύουν περίτρανα και μέχρι να αλλάξει το φιλοζωικό επίπεδο στην χώρα μας τα κυνοκομεια θα είναι Νταχάου.

 

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.