Ναύπλιο: Συνάντησε τη γυναίκα που του έσωσε τη ζωή (video)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πρόκειται για την συνάντηση της Λένας με τον Νίκο. Η Λένα Kοροβήλα, μητέρα αθλητή πολεμικών τεχνών, το 2015 είχε έρθει στο Ναύπλιο με τον γιο της για να συμμετάσχει εκείνος στην διοργάνωση του Παλαμήδειου.

Στο χώρο της διοργάνωσης είδε τα μέλη των “Δεσμών Αίματος” να προβάλλουν την ιδέα του εθελοντισμού για Δότες Μυελού των Οστών. Η Λένα αποφάσισε να δώσει δείγμα DNA προκειμένου να εγγραφεί στους δότες για να συνδράμει αν χρειαστεί, χαρίζοντας ζωή, σε κάποιον συμβατό πάσχοντα από την σοβαρή ασθένεια.

Ο καιρός περνούσε και η Λένα δεν είχε κάποια ειδοποίηση. Στη συνέχεια όμως υπήρξε ένα τηλέφωνο που την ειδοποιούσε ότι υπάρχει πάσχοντας με απόλυτη συμβατότητα μυελού των οστών με εκείνη. Η Λένα ανταποκρίθηκε άμεσα και η κίνηση της έσωσε την ζωή του Νίκου από την Ελαφόνησο.

Ο Νίκος λοιπόν ήρθε στο Ναύπλιο και συναντήθηκε με την Λένα. Ο χώρος της διοργάνωσης πλημμύρισε από ζεστά συναισθήματα, αφού το γεγονός έγινε άμεσα γνωστό στους παρευρισκόμενους.

Ο αθλητισμός και οι πολεμικές τέχνες έγιναν αφορμή να υλοποιηθεί μια πράξη απέραντης ανθρωπιάς. Το έργο των “Δεσμών Αίματος” που τόσα χρόνια οργώνουν την Αργολίδα μαζεύοντας σταγόνα σταγόνα αίμα και εγγράφοντας δότες μυελού των οστών για άλλη μια φορά δικαιώθηκε.

Πηγή: argonafplia.gr

Κοινοποίηση


Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.