Μπαλοτέλι: “Δεν κατηγόρησα την Βερόνα αλλά λίγους ηλίθιους”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Έχουν περάσει δύο 24ωρα από τη ρατσιστική επίθεση μερίδας οπαδών της Ελλάς Βερόνα στον Μάριο Μπαλοτέλι κατά τη διάρκεια του αγώνα πρωταθλήματος της ομάδας τους με την Μπρέσια και το περιστατικό αυτό συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της ποδοσφαιρικής επικαιρότητας στην Ιταλία.

Σε αυτό έπαιξε ρόλο η ιδιαίτερα δυναμική αντίδραση του Ιταλού επιθετικού απέναντι στους υβριστές του αλλά και το μεγάλο κύμα συμπαράστασης που έλαβε από συναδέλφους και ομάδες, με ένα μάλιστα εκ των οπαδών της Βερόνα να τιμωρείται με αποκλεισμό από το γήπεδο μέχρι το 2030 για ρατσιστικές δηλώσεις εις βαρος του “Super Mario”.

Ο ίδιος ο παίκτης αποκάλυψε τις πρώτες του σκέψεις μετά το συμβάν μέσα από επιθετική ανάρτησή του στο Instagram, για να έρθει το βράδυ της Τρίτης και να γίνει ακόμα πιο αποκαλυπτικός μέσω συνέντευξής του σε ιταλική τηλεοπτική εκπομπή.

“Δεν λέω πως είμαι διαφορετικός από άλλους ποδοσφαιριστές στους οποίους τραγουδούν τα ίδια συνθήματα και βγάζουν τις ίδιες κραυγές αλλά το πρόβλημα είναι πως είμαι Ιταλός, θα ήθελα να επιστρέψω στην εθνική Ιταλίας”, τόνισε χαρακτηριστικά ο 29χρονος επιθετικος της Μπρέσια, για να προσθέσει με νόημα:

“Δεν είναι ωραίο αυτό που έγινε αλλά δεν κατηγόρησα την Βερόνα, δεν κατηγόρησα το πέταλο των φανατικών της Βερόνα. Κατηγόρησα τους λίγους ηλίθιους που το έκαναν και τους άκουσα.

Κατηγόρησα αυτά τα αρχ@@@@@ και φτάνει. Σίγουρα δεν είναι δύο ή τρία άτομα αφού τους άκουσα από τον αγωνιστικό χώρο.

Θέλω να είμαι ειλικρινής: μου είναι συμπαθείς οι φίλοι της Βερόνα και μου αρέσει το γήπεδό τους. Εάν όμως θέλεις να κάνεις έναν παίκτη να χάσει τη συγκέντρωσή του, έχεις χίλιους άλλους τρόπους για να το κάνεις, όχι όμως έτσι”.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.