Μουσικά όργανα του αείμνηστου ρεμπέτη Μπάμπη Γκολέ παραχωρούνται δωρεάν στο Δήμο Πατρέων

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

H δωρεάν παραχώρηση στο Δήμο της Πάτρας των μουσικών οργάνων με τα οποία πορεύτηκε σε όλη τη διαδρομή του ο αείμνηστος Πατρινός ρεμπέτης Μπάμπης Γκολές που απεβίωσε στις 11 Ιανουαρίου 2015 στα 68 του χρόνια, αποτέλεσε το θέμα της συνάντησης που είχε η πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Κατερίνα Γεροπαναγιώτη – Θεοδωρακοπούλου με την αδελφή του, Θεανώ Γκολέ. Η διαδικασία όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση από το Δήμο, βρίσκεται στο τελικό στάδιο.

Η παραχώρηση των μουσικών οργάνων με τα οποία «συνοδοιπόρησε» από τα πρώτα του βήματα στη μουσική και το τραγούδι, μέχρι το τέλος της ζωής του ο γεννημένος στα Ταμπάχανα, Μπάμπης Γκολές, θα αποτελέσει την αφετηρία, προκειμένου ο Δήμος της Πάτρας, όπως ήδη έχει δηλώσει ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, να προχωρήσει στη δημιουργία ενός χώρου, στο οποίο θα φιλοξενούνται τόσο αυτά όσο και άλλα προσωπικά του αντικείμενα.

Στόχος της Δημοτικής Αρχής και του Πολιτιστικού Οργανισμού είναι, όταν πραγματοποιηθεί η μετατροπή των παλαιών Σφαγείων στην Ακτή Δυμαίων σε χώρο πολιτισμού, να γίνει εκεί ο χώρος, στον οποίο θα βρουν μόνιμη «στέγη» μουσικά όργανα, δίσκοι και προσωπικά αντικείμενα του Μπάμπη Γκολέ.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.