Μια αηδιαστική συνήθεια ήρθε από το πουθενά και εξαπλώθηκε στις εξέδρες των γηπέδων

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Για κάποιο ανεξήγητο λόγο, στα γήπεδα εμφανίζεται μια νέα τάση. Ξεχάστε τα χοτ ντογκ, τα πατατάκια και τα μπέργκερ. Όλο και περισσότεροι φανς απολαμβάνουν την αγαπημένη τους ομάδα, με ένα βάζο μαγιονέζας στην αγκαλιά. Και την τρώνε με το κουτάλι. Σκέτη.

Το πιο πρόσφατο περιστατικό αυτής της ακραίας, θα λέγαμε, και αηδιαστικής, θα προσθέταμε, συμπεριφοράς, έλαβε χώρα το Σάββατο στον αγώνα χόκεϊ μεταξύ Μόντρεαλ Κανάντιενς και Ντάλας Σταρς.

Ενώ λοιπόν οι δύο ομάδες πάλευαν στον πάγο, μια φαν της Μόντρεαλ Κανάντιενς πάλευε με το τεράστιο βάζο μαγιονέζας που είχε στα χέρια της. Το βίντεο την δείχνει να έχει μόνο ένα κουτάλι και να τρώει τη μαγιονέζα σκέτη. Ο συνοδός της από την άλλη βουτούσε τις πατάτες του στην μαγιονέζα.

Το στιγμιότυπο έπιασε ο διαχειριστής του Twitter account των Ντάλας Σταρς και ανέβασε το βίντεο που έγινε viral με τη λεζάντα: Σήμερα στα αθλητικά (με μια φατσούλα απορημένη).

Άλλο ένα περιστατικό που καταγράφηκε στην κάμερα συνέβη τον Μάρτιο του 2018 σε αγώνα των Ντιτρόιτ Πίστονς. Πάλι μαγιονέζα -αν και σε μικρότερο βάζο- πάλι κουτάλι.

Το ESPN ανέβασε το βίντεο με τη λεζάντα: «Ξέρεις, υπάρχει φαγητό που μπορείς να βάλεις εκεί» (επιτέλους κάποιος το είπε!).

Και έκτοτε, έγινε μια συνήθεια που έγινε λατρεία. Όλο και περισσότεροι πιάνονται στην κάμερα να κάνουν το ίδιο πράγμα.

 

Κοινοποίηση


Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.