Μαράια Κάρεϊ: Στο «φως» η ακυκλοφόρητη πρώτη ερμηνεία της στο «All I Want For Christmas Is You» (βίντεο)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Μαράια Κάρεϊ απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι είναι η «βασίλισσα των Χριστουγέννων».

Η δημοφιλής τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα ακυκλοφόρητο βίντεο της πρώτης της ερμηνείας στο κλασσικό-πλέον-«All I Want For Christmas Is You». Η 24χρονη-τότε-Κάρεϊ τραγούδησε το κομμάτι στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ιωάννη, στις 8 Δεκεμβρίου του 1994, στην Νέα Υόρκη.

«Για πρώτη φορά, οι θαυμαστές θα μπορέσουν να ξαναζήσουν αυτό την ιστορική φιλανθρωπική εκδήλωση που επωφελήθηκε κυρίως από το Ιδρυμα The Fresh Air και το Camp Mariah», γράφει η περιγραφή του βίντεο. «Το αποκαλυπτικό show στον Καθεδρικό Ναό είναι η πολυαναμενόμενη επίσημη κυκλοφορία υλικού από συναυλίες της τραγουδίστριας που οι θαυμαστές ζητούσαν για πολλά χρόνια».

Ή νέα, διπλή εκδοχή για τα 25 χρόνια επετείου κυκλοφορίας του άλμπουμ της Κάρεϊ «Merry Christmas», θα περιλαμβάνει το πρωτότυπο CD, μαζί με ένα bonus που θα περιέχει ακυκλοφόρητες live ερμηνείες τραγουδιών από τον Καθεδρικό Ναό. Επιπλέον, στο άλμπουμ θα υπάρχουν ρεμίξ επιτυχιών της τραγουδίστριας, μια νέα εκδοχή του «Sugar Plum Fairy» και άλλων εποχιακών τραγουδιών.

Στο βίντεο, η νεαρή τραγουδίστρια στέκεται μπροστά σε ένα δάσος Χριστουγεννιάτικων δέντρων πάνω στη σκηνή του ναού, πλησιάζει το μικρόφωνο φορώντας μαύρο παντελόνι και μπλούζα, χαμογελάει και τραγουδάει σε γιορτινή διάθεση.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.