Σε κρίσιμη κατάσταση γυναίκα που πυροβολήθηκε στο κεφάλι σε καφετέρια του Πειραιά

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Για παράνομη οπλοκατοχή συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ο ιδιοκτήτης καφετέριας στον Πειραιά, στην οποία, το πρωί της Δευτέρας, μία γυναίκα τραυματίστηκε από σφαίρα στο κεφάλι.

Ο συλληφθείς κατηγορείται ότι είχε στην κατοχή του όπλο, χωρίς άδεια οπλοφορίας, με το οποίο πυροβολήθηκε η γυναίκα, η οποία νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Τζάνειο Νοσοκομείο.

Η κατάθεση του ιδιοκτήτη της καφετέριας στην Ασφάλεια αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση, καθώς παραμένουν αδιευκρίνιστες οι συνθήκες υπό τις οποίες η γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, γύρω στις 8 το πρωί της Δευτέρας, σε καφετέρια της Μαυρομιχάλη 22, στο κέντρο του Πειραιά, η γυναίκα καυγάδισε άγρια με τον ιδιοκτήτη, ο οποίος είχε στην κατοχή του όπλο. Ακολούθησε ο πυροβολισμός, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της γυναίκας και τον πολύ ελαφρό τραυματισμό του ιδιοκτήτη της καφετέριας από τα θραύσματα.

Οι πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών που έσπευσαν στο σημείο είναι ότι η γυναίκα πήρε το όπλο του ιδιοκτήτη της καφετέριας και προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.