Γιατί η μεθαμφεταμίνη οδηγεί τους χρήστες της να χώνονται στα κοτέτσια

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ενας άντρας συνελήφθη μέσα σε κοτέτσι από την αστυνομία στην Λουιζιάνα των Ηνωμένων Πολιτειών, ύστερα από υπερβολική χρήση κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης ενός σπιτιού, ενημέρωσε την αστυνομία, πως ένας γυμνός άντρας είχε εισβάλει στο κοτέτσι που διατηρούσε.

Οταν η αστυνομία έφθασε στο σπίτι, βρήκε τον Τζέφρι Φολς, γυμνό, μέσα στο κοτέτσι, να προσπαθεί να το καθαρίσει με τα χέρια του, από τα περιττώματα. Οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν αμέσως πως οι κόρες των ματιών του βρίσκονταν σε πλήρη διαστολή, ενώ η συμπεριφορά του ήταν αλλοπρόσαλλη.

Ο Φολς παραδέχτηκε στους αστυνομικούς την χρήση μεθαμφεταμίνης, η οποία του είχε προκαλέσει παραισθήσεις. Παραπονέθηκε μάλιστα, πως η πόρτα του αυτοκινήτου του τον αγνοούσε, ενώ εκείνος της μιλούσε.

Ο Τζέφρι Φολς οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα, όπου του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για παραβίαση ιδιωτικού χώρου, καταστροφή ξένης περιουσίας και διατάραξη της κοινής ησυχίας. Στην συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος καταβάλλοντας εγγύηση, 900 δολαρίων (816 ευρώ).

Παρόλο που η μεθαμφεταμίνη δεν προκαλεί πάντα παραισθήσεις, η τακτική χρήση του φαρμάκου μπορεί να οδηγήσει ορισμένους χρήστες σε ψύχωση.

Το συγκεκριμένο περιστατικό δεν είναι το πρώτο που αντιμετωπίζουν οι αρχές. Στο παρελθόν, χρήστες μεθαμφεταμίνης έχουν επανειλημμένως βρει καταφύγιο μέσα στα κοτέτσια.

Το 2018 στο Αρκανσο, η αστυνομία συνέλαβε τον Ντάστιν Μάνιους, μέσα σε ένα κοτέτσι αφού πρώτα τον καταδίωξε. Στην κατοχή του βρέθηκαν, ένα περίστροφο και 51 γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης.

Το 2016, στην Τζώρτζια, ένας άλλος άνδρας, που ήταν ύποπτος για διακίνηση μεθαμφεταμίνης, κατάφερε να διαφύγει της σύλληψης, όταν κρύφτηκε σε κοτέτσι, χρησιμοποιώντας τις κότες για καμουφλάζ. Τελικά ο δράστης συνελήφθη τέσσερις μήνες μετά.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.