Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων: Ξεμένουν από καύσιμα τα περιπολικά στην Πάτρα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

«Στέρεψε» από καύσιμα η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, σύμφωνα με την καταγγελία του προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χάρη Τσίτσικα, ο οποίος απευθύνει για πολλοστή φορά έκκληση προς την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.

Από την Παρασκευή τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα δεν έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν καύσιμα από το ΚΕΤΧ. «Αυτό δεν γίνεται πουθενά. Ο στρατός έχει τις δικές του ανάγκες που φυσικά προηγούνται. Για το λόγο αυτό, εμείς δεν μπορούμε να εξαρτώμαστε από το ΚΕΤΧ», σημειώνει ο Χ. Τσίτσικας, επαναφέροντας το πάγιο αίτημα της Ένωσης, για πρατήριο προμήθειας καυσίμων αποκλειστικά στην ΕΛ.ΑΣ όπως γίνεται και σε άλλες πόλεις. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης, εκτός από την έλλειψη καυσίμων, υπάρχουν και άλλα προβλήματα σοβαρά που δεν γνωρίζει ο κόσμος. Οι ανάγκες της αστυνομίας μπορεί να προκύψουν ανά πάρα ώρα και στιγμή, που το στρατόπεδο να είναι κλειστό. «Τί σημαίνει αυτό για εμάς, που δεν μας επιτρέπεται να χάσουμε λεπτό από τη «μάχη» κατά της εγκληματικότητας; Όπως καταλαβαίνεται υπάρχουν σοβαρές συνέπειες».

Το αίτημα για πρατήριο καυσίμων που θα λειτουργεί αποκλειστικά για την προμήθεια των υπηρεσιακών οχημάτων, εκκρεμεί εδώ και πολλά χρόνια. Σύμφωνα με αυτό, η Ένωση έχει προτείνει να γίνει ένα στην περιοχή του Ρίου με τη συνδρομή της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων. «Οφείλω να πω και πάλι, ότι οι διαδικασίες για το αίτημά μας αυτό, είναι ακόμη σε εξέλιξη και κάπου έχουν κολλήσει. Νομίζω ότι πρέπει να προβληματιστούμε και να ξεκαθαρίσει το τοπίο άμεσα διότι εκτιμώ ότι θα βρεθούμε σε πολύ δύσκολη θέση που δεν τη θέλουμε ούτε εμείς, αλλά και ούτε οι πολίτες που μας εμπιστεύονται και μας στηρίζουν», καταλήγει ο κ. Τσίτσικας.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.