Αθώος ο 38χρονος για το θάνατο 54χρονου στην Κλειτορία

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αθώος κρίθηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο του Αιγίου ο Αλλοδαπός, που σύμφωνα με το κατηγορητήρια, είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα, και θεωρήθηκε υπεύθυνος για το θάνατο ιδιοκτήτη καφενείου, στην Κλειτορία.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο Αλλοδαπός, ενεπλάκη σε έντονο διαπληκτισμό με ομοεθνή του, μέσα στο κατάστημα του θύματος, το οποίο δέχθηκε γροθιά στο θώρακα από τον κατηγορούμενο.

Ο ιδιοκτήτης και υπεύθυνος του καταστήματος προσπαθούσε να τους χωρίσει και ο κατηγορούμενος τον γρονθοκόπησε στο θώρακα.

Ο ιδιοκτήτης διακομίστηκε στο κέντρο υγείας Κλειτορίας, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε στις 03:20 τα ξημερώματα. Ωστόσο, από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε ότι απεβίωσε από παθολογικά αίτια (υπέστη καρδιακό επεισόδιο), στοιχείο που ανέδειξε η υπεράσπιση.

Το περιστατικό συνεβη το καλοκαίρι του 2016,  ενώ ο άνδρας που κάθισε στο εδώλιο αντιμετώπισε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως ή με ενδεχόμενο δόλο που τον βάρυνε μετά τον θάνατο του 54χρονου ιδιοκτήτη.

Ο κατηγορούμενος στην απολογία του δήλωσε ότι δεν είχε καμία σχέση με τις κατηγορίες, δηλώνοντας αθώος από την αρχή.

Το δικαστήριο τελικά, τον αθώωσε για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας, επιβάλοντάς του ποινή 6 μηνών με αναστολή για παράνομη είσοδο στη χώρα.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.