Οι απίστευτοι κοιλιακοί της 53χρονης Χάλι Μπέρι (βίντεο)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αν η καθημερινότητά σου περιλαμβάνει γυμναστήριο, όλες ξέρουμε πως αυτό συμβαίνει για έναν και μόνο λόγο. Για να αποκτήσεις επιτέλους τους κοιλιακούς που ονειρεύεσαι. Ρίχνεις πολύ ιδρώτα, προσπαθείς, και ξαφνικά βλέπεις στο feed σου στο Instagram τη φωτογραφία της διάσημης ηθοποιού, και μένεις «άφωνη». Αυτοί, αυτοί είναι οι κοιλιακοί που ονειρεύεσαι και κάνεις τα πάντα για να αποκτήσεις.

Είσαι 30 χρόνια μικρότερη από την ηθοποιό και δίνεις ψυχή και σώμα στο γυμναστήριο για να το καταφέρεις. Κι εκείνη στα 53 της έχει τους κοιλιακούς που θα ζήλευε ακόμη και μοντέλο της Victoria’s Secret. Οι φονικοί κοιλιακοί της Halle Berry ήταν αυτό που δεν θέλαμε να δούμε το μεσημέρι της Κυριακής έχοντας ήδη φάει brunch, αλλά και το μεσημεριανό μας γεύμα.

Στα 53 της ηθοποιός έχει ένα άψογο κορμί και κοιλιακούς που σε ανατριχιάζουν. Η έκφραση «μείναμε άφωνες» είναι η μόνη που ίσως μπορεί να περιγράψει λίγο τη στάση μας, βλέποντας τη φωτογραφία της αυτή. Ας μην πούμε τίποτα άλλο όμως, και ας σε αφήσουμε να δεις με τα μάτια σου τη φωτό με τους αψεγάδιαστους κοιλιακούς.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.