Το απίστευτο ποσό που πλήρωσαν τουρίστες για χοτ-ντογκ και Coca Cola στην Ιταλία

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Άλλο ένα περιστατικό αισχροκέρδειας στην Ρώμη βγήκε στην δημοσιότητα, όπου οικογένεια τουριστών πλήρωσε 119,34 ευρώ για τρία χοτ ντογκ, ένα σάντουιτς με προσούτο, 4 κουτάκια coca-cola και ένα νερό!

Σύμφωνα με την HuffPost Italia, σαν να μην έφταναν οι εξωφρενικές τιμές, το εστιατόριο τους χρέωσε επιπλέον 17,34 ευρώ μόνο για το σέρβις.

«Άλλο ένα κωμικοτραγικό περιστατικό συμβαίνει στην Ιταλία, με δύο γονείς και τα παιδιά τους, 11 και 15 ετών, σε εστιατόριο που θέλησαν να καθίσουν σε μαγαζί  στη Βία ντελα Κοντσιλιατσιόνε. Μετά τον λογαριασμό των 430 ευρώ στην ίδια ζώνη του Καστελ Σαντ′ Άντζελο σε ζευγάρι Γιαπωνέζων, ένα συμβάν που συζητήθηκε ιδιαίτερα τον περασμένο Σεπτέμβριο και οδήγησε σε έρευνα των δημοτικών αρχών στο εστιατόριο αυτό», γράφει η Messaggero.

Mετά από μια σειρά παρόμοιων περιστατικών που έχουν συμβεί στην Αιώνια πόλη της Ιταλίας, το Καμπιντόλιο (δημαρχία) έχει υποσχεθεί νέα πειθαρχικά μέτρα για τον έλεγχο των επιχειρήσεων στην πόλη και την προστασία των τουριστών από την αισχροκέρδεια.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.