Άνδρας μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου για τη σειρά στην ουρά για ένα σάντουιτς

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μπροστά σε ένα φρικτό θέαμα βρέθηκαν οι άνθρωποι που είχαν συρρεύσει σε φαστφουντάδικο στο Μέριλαντ των ΗΠΑ για να δοκιμάσουν ένα νέο ξεχωριστό σάντουιτς.

Μία συγκεκριμένη αλυσίδα γιόρτασε την «Εθνική Μέρα Σάντουιτς» με την παραγωγή ενός καινούριου, με κοτόπουλο. Από το Σάββατο μέχρι και την Δευτέρα στο μαγαζί γινόταν το αδιαχώρητο.

Όπως ανέφερε το NBC News σε ένα από τα καταστήματα της αλυσίδας η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου. Σύμφωνα με μαρτυρίες δύο άνδρες ξεκίνησαν να καβγαδίζουν γιατί ο ένας «έφαγε» την σειρά του άλλου στην ουρά.

Ο καβγάς ωστόσο γρήγορα κλιμακώθηκε σε ξυλοδαρμό και εν τέλει όταν οι εμπλεκόμενοι βγήκαν έξω από το κατάστημα ανταλλάσσοντας γροθιές και κλωτσιές και ο ένας τραυματίστηκε θανάσιμα από μαχαιριά.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο τραυματισμένο, όπου και κατέληξε λίγο αργότερα, ενώ ο δράστης αναζητείται.

Όπως σχολίασε ένας εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας «το να ξεφύγουν τα νεύρα κάποιου για κάτι τόσο ασήμαντο και να καταλήξει στην ανθρωποκτονία είναι απλά λυπηρό».

Η αλυσίδα από την πλευρά της σχολίασε ότι: «Ερευνούμε εάν ο θάνατος είχε σχέση με κάποια διαμάχη για προιόν μας ή είχε άλλη αιτία. Σε κάθε περίπτωση το να χάνει ένας άνθρωπος την ζωή του μια Δευτέρα βράδυ σε ένα πάρκινγκ δεν αξίζει».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.