Ακρίτα: Στη σέντρα ο Κυρανάκης….

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Όταν είσαι βουλευτής της ΝΔ. Όταν συντάσσεσαι με χρυσαυγίτικες μεθόδους που το κόμμα σου απερίφραστα καταδικάζει. Όταν εμμέσως πλην σαφώς υιοθετείς ρητορική μίσους και χλευάζεις εξαθλιωμένους, ανυπεράσπιστους ανθρώπους. Όταν συστρατεύεσαι με φασίστες ενώ επίσημα εκπροσωπείς το κυβερνητικό κόμμα, αυτό το κόμμα τι κάνει; Διαχωρίζει την θέση του; Καταδικάζει δημόσια την στάση του βουλευτή της; Σφυράει αδιάφορα; Όπερ έδει δείξει.
Εντιτ Άρθρο 13 του Συντάγματος.
1. Η ελευθερία της θρησκευτικής συνείδησης είναι απαραβίαστη. Η απόλαυση των ατομικών και πολιτικών δικαιωμάτων δεν εξαρτάται από τις θρησκευτικές πεποιθήσεις καθενός
2. Κάθε γνωστή θρησκεία είναι ελεύθερη και τα σχετικά με τη λατρεία της τελούνται ανεμπόδιστα υπό την προστασία των νόμων. Η άσκηση της λατρείας δεν επιτρέπεται να προσβάλλει τη δημόσια τάξη ή τα χρηστά ήθη. Ο προσηλυτισμός απαγορεύεται.
3. Οι λειτουργοί όλων των γνωστών θρησκειών υπόκεινται στην ίδια εποπτεία της Πολιτείας και στις ίδιες υποχρεώσεις απέναντι της, όπως και οι λειτουργοί της επικρατούσας θρησκείας.
4. Κανένας δεν μπορεί, εξαιτίας των θρησκευτικών του πεποιθήσεων, να απαλλαγεί από την εκπλήρωση των υποχρεώσεων προς το Κράτος ή να αρνηθεί να συμμορφωθεί προς τους νόμους.
5. Κανένας όρκος δεν επιβάλλεται χωρίς νόμο, που ορίζει και τον τύπο του.

                               Konstantinos Kyranakis Για μπύρα και χοιρινό σουβλάκι με καλούς φίλους

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.