Αγανάκτηση από τη Σύγκλητο του Παντείου για τα επεισόδια στη συνέλευση φοιτητών

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Σύγκλητος του Παντείου Πανεπιστημίου με ανακοίνωση εξέφρασε ομόφωνα την αγανάκτησή της για τα επεισόδια που έγιναν την Τετάρτη, κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης των φοιτητών.

Ενώ γινόταν η γενική συνέλευση, άτομα που φορούσαν κράνη εισέβαλαν στην αίθουσα, άρχισαν να χτυπούν έναν φοιτητή και απείλησαν μία φοιτήτρια, την οποία μπουγέλωσαν. Η Σύγκλητος του Παντείου καταδίκασε στην ανακοίνωσή της τα βίαια επεισόδια «που προκλήθηκαν από εξωπανεπιστημιακούς παράγοντες, οι οποίοι προπηλάκισαν φοιτητές του Παντείου Πανεπιστημίου».

«Θεωρούμε ότι το γεγονός αυτό αποτελεί μια ακόμη επίθεση κατά του Δημόσιου Πανεπιστημίου, η οποία έχει ως μοναδικό στόχο να πλήξει τη δημοκρατική του λειτουργία, να το απαξιώσει και να το υποβιβάσει συνολικά», αναφέρει ακόμη η Σύγκλητος του Παντείου. Τα επεισόδια στο συγκεκριμένο ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα έγιναν μετά την ένταση στην ΑΣΟΕΕ, την ίδια ημέρα. Επιπλέον, φοιτητές του Πανεπιστημίου Κρήτης κατήγγειλαν ότι δέχθηκαν επίθεση από εξωπανεπιστημιακούς, το πρωί της Πέμπτης.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.