14χρονη μαχαίρωσε τη μητέρα της ενώ κοιμόταν

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Απίστευτο περιστατικό συνέβη την περασμένη Πέμπτη στα Καμίνια. Σύμφωνα με πληροφορίες 14χρονη μαχαίρωσε στον ύπνο της τη μητέρα της.

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Σε κατάσταση σοκ η έφηβη

Η 14χρονη και η δίδυμα αδερφή της κοιμόντουσαν όταν το ένα κορίτσι σηκώθηκε και κατευθύνθηκε στην κουζίνα του σπιτιού. Πήρε ένα μαχαίρι και στη συνέχεια πήγε στο σαλόνι όπου κοιμόταν η μητέρα της και άρχισε να την μαχαιρώνει.

Η δίδυμη αδερφή της ξύπνησε από τις φωνές και κατάφερε να πάρει το μαχαίρι από το χέρι της πριν να είναι πολύ αργά.

Η μητέρα ζήτησε από τις δύο αδερφές να πάρουν το ΕΚΑΒ και τον σύντροφό της που μένει σε κοντινή απόσταση. Η 14χρονης μεταφέρθηκε και αυτή στο νοσοκομείο ελαφρά τραυματισμένη και σε κατάσταση σοκ.

Εκτός κινδύνου η μητέρα

Το θύματα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τρία τραύματα στον αριστερό βραχίονα και ένα στον ώμο, δύο στον μαστό και 4 στην κοιλιά. Υπεβλήθη σε σπληνεκτομή και νοσηλεύτηκε διασωληνωμένη για μέρες.

Πλέον νοσηλεύεται σε απλό θάλαμο, εκτός κινδύνου.

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η 14χρονη

Η έφηβη μεταφέρθηκε στο Παίδων για να εξεταστούν τα τραύματά της. Έφερε θλαστικά τραύματα στα οποία έγινε συρραφή και συγκεκριμένα ένα βαθύ θλαστικό τραύμα ραχιαίας επιφάνειας στο αριστερό χέρι και τρία μικρότερα στο γόνατο.

Την 14χρονη εξέτασε παιδοψυχολόγος και ο εισαγγελέας την άφησε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Σύμφωνα με την αδερφή της, η 14χρονη έπαιζε μέχρι αργά τη μοιραία νύχτα παιχνίδια στο τάμπλετ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, επρόκειτο για μία συγκροτημένη οικογένεια που δεν είχε δώσει ποτέ αφορμές για σκέψεις ότι κάτι περίεργο συμβαίνει. Οι γονείς των κοριτσιών, αν και χωρισμένοι, διατηρούσαν άριστες σχέσεις και η 14χρονη που μαχαίρωσε την ίδια της τη μητέρα ήταν μία πολύ καλή μαθήτρια. Ακόμα και οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανηλίκων που είδαν το παιδί και εξετάζουν την υπόθεση έχουν εκπλαγεί με όσα διαδραματίστηκαν στο διαμέρισμα στα Καμίνια. Η 14χρονη πάντως και σε εκείνους έλεγε συνέχεια ότι δεν θυμάται τίποτε από όσα έκανε.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.