Το να υπερασπίζομαι εγώ τον Πολάκη είναι σχιζοφρένεια…

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο τ. διοικητής του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Πάτρας, Θόδωρος Πισιμίσης, ο οποίος προωθήθηκε στην εν λόγω θέση επί ΣΥΡΙΖΑ και, επίσης, επί ΣΥΡΙΖΑ… καρατομήθηκε, βρέθηκε όπως λέει ο ίδιος, χάριν της αλήθειας, να πάρει το μέρος του Πολάκη, όσο κι αν του ήταν… δυσκολοχώνευτο:

Πρέπει να υπάρχουν λίγοι άνθρωποι που έχουν τόσο κακή άποψη για τον Πολάκη όσο εγώ. Τον θεωρώ αυταρχικό στα όρια του φασίστα, ανάγωγο σε επίπεδο γιδοβοσκού και επιζήμιο για την αριστερά περισσότερο από πολλούς δεξιούς.
ΑΛΛΑ ΚΛΕΦΤΗΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. Και βγαίνει ο Γεωργιάδης και ευθέως τους κατηγορεί για κλέφτη. ΕΛΕΟΣ. Πού καταντήσαμε? Είμαι πολλά χρόνια σε υψηλές θέσεις στο Δημόσιο και μπορώ να ξέρω , χωρίς να έχω βεβαίως αποδείξεις, ποιος υπουργός είναι της αρπαχτής και ποιος όχι. Εδώ τα ξέρουν άνθρωποι έξω από το σύστημα υγείας. Ο Πολάκης είναι η προσωποποίηση πολλών κακών αλλά όχι και κλέφτης! Με τον Τσίπρα μαζί μάλιστα!! Τι ακούμε θεέ μου από τους δήθεν πολιτικούς μας? Προκειμένου να συμψηφίσουν αμαρτίες λένε ότι θέλουν.
Το ερώτημα που έχω είναι ο Μητσοτάκης και ο Τσίπρας δε μπορούν να σταματήσουν αυτά τα δύο άτομα από το εμετό που κάνουν πάνω μας κάθε τόσο? Δεν καταλαβαίνουν την αηδία που προκαλούν στον κόσμο αυτές οι συμπεριφορές? Δεν υπάρχει πλέον αξιοπιστία. Σιχαμάρα και μιθριδατισμός. Πριονίζουν το κλαδί που κάθονται. Πρέπει να αποκτήσουν κάποια σοβαρότητα.
ΥΓ Το να υπερασπίζομαι εγώ τον Πολάκη είναι σχιζοφρένεια. Το έζησα και αυτό. Την αλήθεια όμως υπερασπίζομαι. Και όσοι με γνωρίζουν καταλαβαίνουν

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.