Τους σέρβιραν κατά λάθος κέικ μαριχουάνας σε κηδεία

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Καφές, κονιάκ, άντε και κανένα παξιμάδι… Όχι, σε αυτή την κηδεία το μενού ήταν διαφορετικό. Περιελάμβανε κέικ μαριχουάνας, με αποτέλεσμα να την… ακούσουν όσοι ήταν εκεί για το τελευταίο αντίο στον νεκρό.

Αυτό το απίστευτο λάθος έγινε σε κηδεία στο Ρόστοκ της Γερμανίας. Μετά την τελετή ταφής, φίλοι και συγγενείς πήγαν σε εστιατόριο για καφέ και κέικ, όπως συνηθίζεται στη χώρα. Όμως, μετά την κατανάλωση του κέικ 13 από τους παριστάμενους άρχισαν να νιώθουν ναυτία και ζαλάδα και χρειάστηκαν ιατρική βοήθεια.

Πώς έγινε το λάθος μετά την κηδεία
Έπειτα από έρευνα, η αστυνομία διαπίστωσε τι είχε πάει στραβά στην κηδεία. Η υπάλληλος του εστιατορίου που ήταν επιφορτισμένη με την προετοιμασία των κέικ, ζήτησε από την 18χρονη κόρη της να τη βοηθήσει. Όμως, τελικά η μητέρα πήρε από το ψυγείο λάθος μείγμα, εκείνο που η έφηβη είχε προετοιμάσει για μια… άλλη περίσταση. Και όπως προέκυψε, επρόκειτο για κέικ μαριχουάνας.
Το περιστατικό έγινε τον περασμένο Αύγουστο, αλλά δεν είχε δημοσιοποιηθεί νωρίτερα από σεβασμό στο πένθος των οικείων του νεκρού.

Κοινοποίηση


Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.