Θρήνος σε Πάτρα, Σαγέικα και Αχαϊκό για το Νίκο και το Δημήτρη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ασύλληπτη η τραγωδία που σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, όταν το νήμα της ζωής κόπηκε ακαριαία για τον 55χρονο Νίκο Μουγκογιάννη του Αγγέλου και τον 34χρονο Δημήτρη Μπενέτση του Ιωάννη. 

Στο τροχαίο ενεπλάκησαν τρία οχήματα και κάποια κατέληξαν σε τοιχίο.

Οι δύο άτυχοι άνδρες επέβαιναν στο ίδιο όχημα το οποίο συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο αυτοκίνητο, το οποίο είχε κατεύθυνση προς τον Πύργο.

Οι δύο άνδρες που κατάγονταν από την Πάτρα και το Αχαϊκό, είχαν σχολάσει από την εταιρεία El Pack στην οποία εργάζονταν στη Βιομηχανική Περιοχή Πατρών και επέστρεφαν στα σπίτια τους, όταν κόπηκε απότομα το νήμα της ζωής τους.

Ο Νικόλαος Μουγκογιάννης ήταν εν ζωή κάτοικος Αχαϊκού και ο Δημήτρης Μπενέτσης, έμενε στην Πάτρα.

Ο Δημήτρης Μπενέτσης (φωτο από patragoal) είχε χάσει την μητέρα του (με καταγωγή από του Λάππα) ενώ ο πατέρας του ζει στα Σαγέικα όπου επίσης διαμένουν και τα δύο αδέλφια του, Σοφία και Χρήστος. Ο Δημήτρης ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού.

Μάλιστα, για τον Νίκο Μουγκογιάννη, η μοίρα έπαιξε ένα φοβερό παιχνίδι. Οπως λένε συνάδελφοί του, ήταν από τους τελευταίους που έφευγε από τη δουλειά και πάντα έπαιρνε το λεωφορείο της εταιρείας για να επιστρέψει στην Πάτρα, όμως χθες, αποφάσισε να συνταξίδεψει με τον συνάδελφό του, με το λευκό του βανάκι.

Ο Νικόλαος Μουγκογιάννης

Ο Δημήτρης Μπενέτσης

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.