Ρωσία: Άνδρας εισέβαλε σε παιδικό σταθμό και σκότωσε 6χρονο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Άνδρας ηλικίας 36 ετών εισέβαλε σε παιδικό σταθμό της πόλης Ναριάν –Μάρ της Ρωσίας και σκότωσε ένα εξάχρονο αγοράκι.η οποία βρίσκεται στον βόρειο πολικό κύκλο και σε απόσταση 1501 χιλιομέτρων από την Μόσχα. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο άνδρας δεν είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αρχές.

Ο δράστης μπήκε στο κτίριο χωρίς να τον εμποδίσει κανείς παρότι στον παιδικό σταθμό στον οποίο συνέβη το τραγικό περιστατικό, υπήρχε φύλαξη από ιδιωτική εταιρείας ασφαλείας. Η ανακριτική Επιτροπή της Ρωσίας άσκησε ποινική δίωξη για τη δολοφονία του μικρού αγοριού και για αμέλεια, ενώ ο δράστης θα εξετασθεί από ψυχιάτρους.
Βίντεο: Οι Αρχές συλλαμβάνουν τον 36χρονο στη Ρωσία

Την διερεύνηση της υπόθεσης η οποία έχει συγκλονίσει την ρωσική κοινή γνώμη έχει αναλάβει προσωπικά ο πρόεδρος της Ανακριτικής Επιτροπής στη Ρωσία, Αλεξάντρ Μπαστρίκιν.Το ρωσικό δίκτυο RT, μετέδωσε βίντεο των ρωσικών αρχών με τον άνδρα δεμένο με χειροπέδες, αλλά και εικόνες από το εσωτερικό του παιδικού σταθμού.

Ψυχολόγοι για τα υπόλοιπα παιδάκια στον παιδικό σταθμό της Ρωσίας
Η εισαγγελία της περιοχής στη Ρωσία ανακοίνωσε ότι θα παράσχει κάθε βοήθεια στην οικογένεια του εξάχρονου αγοριού, ενώ στους γονείς των υπόλοιπων παιδιών του παιδικούς σταθμού ψυχολόγοι παρέχουν ψυχολογική υποστήριξη

Πηγή της αστυνομίας ανέφερε ότι κατά την διάρκεια της ανάκρισης ο δράστης έδινε αντιφατικές εξηγήσεις για την πράξη του.Η πόλη Μαριάν –Μάρ είναι η μοναδική πόλη της αυτόνομης περιοχής Νενέτσκι και βρίσκεται σε απόσταση 110 χιλιομέτρων από την Θάλασσα του Μπαρέντς, ενώ ο πλησιέστερος σιδηροδρομικός σταθμός (Ουσίνσκ) βρίσκεται σε απόσταση 350 χιλιομέτρων από την πόλη.

Κοινοποίηση


Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.