Πρόκληση Κυπέλλου (19:30) για την Παναχαϊκή με τον Παναθηναϊκό

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μετά την επανέναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της στο πρωτάθλημα, η Παναχαϊκή δοκιμάζεται στην μεγαλύτερη πρόκληση γοήτρου της σεζόν, στο Κύπελλο Ελλάδας. Οι «κοκκινόμαυροι» φιλοξενούν (19:30, live στο sportin.gr) τον Παναθηναϊκό για τον πρώτο αγώνα της φάση των «16» στην Αγυιά.

Το μυαλό της ομάδας του Σπύρου Μπαξεβάνου είναι στο πρωτάθλημα αλλά μία αναμέτρηση με μία εκ των κορυφαίων ομάδων της Ελλάδας αποτελεί πάντα ξεχωριστή δοκιμασία για την Παναχαϊκή που αναζητεί λίγη από τη χαμένη της αίγλη.

Τέτοιες αναμετρήσεις άλλωστε μόνο κέρδος μπορεί να έχουν για τους «κοκκινόμαυρους» που δεν έχουν τίποτα απολύτως να χάσουν στις δύο αναμετρήσεις με την ομάδα του Γιώργου Δώνη.

Εξάλλου η παράδοση θέλει της Παναχαϊκή τα τελευταία χρόνια να μην χάνει στην έδρα της από τους «μεγάλους».

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος πήρε όλους τους διαθέσιμους παίχτες που είχε στη διάθεσή του και θα ποντάρει στην εύθραυστη ψυχολογία του Παναθηναϊκού το τελευταίο διάστημα.

Την αποστολή αποτελούν οι: Σούλης, Καπούταγλης, Πολίμος, Τσελεπίδης, Ρουγκάλας, Πατάπης, Σταμόπουλος, Ιντζόγλου, Παπατόλιος, Μουστακόπουλος, Λινάρδος, Coll, Μαυριάς, Κυνηγόπουλος, Σιατραβάνης, Μασούρας, Μωραΐτης, Αντωνακόπουλος, Πατρώνης.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.