Οι Πατρινές μαθήτριες που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στην Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Οι μαθήτριες Λαμπροπούλου Σοφία – Ευανθία του 2ου Γυμνασίου Πατρών, Παναγοπούλου Μαρία και Στεφανίδη Μαρία του Πειραματικού Γυμνασίου Πατρών (πλέον μαθήτριες του Πειραματικού Λυκείου Πατρών) συμμετείχαν στη διαδικασία πρόκρισης για την Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής.

Στις 30 Ιουνίου του 2019, στον 11ο Εθνικό διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής #WROHellas η ομάδα τους Smartbirds, υπό την καθοδήγηση του Πάνου Βέρρα διακρίθηκε ως 1η αναλαμβάνοντας να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην κατηγορία Open Γυμνασίου.

Η Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής για το έτος 2019 θα πραγματοποιηθεί στην Ουγγαρία από 8-10 Νοεμβρίου. Από την πρόκρισή τους και έπειτα, συμπεριλαμβανομένων και των μηνών του καλοκαιριού, η ομάδα εργάστηκε για τουλάχιστον 12 ώρες εβδομαδιαίως, ώστε να βελτιώσει την προτεινόμενη λύση στην πρόκληση και να εκπροσωπήσει τη χώρα μας επάξια! Την αποστολή της (Δυτικής) Ελλάδας “ντύνει” η DUR και όλοι ευχόμαστε καλή επιτυχία στα κορίτσια (φωτό από αριστερά προς τα δεξιά Μαρία Π, Εύα & Μαρία Στ.) καθώς και σε όλες τις ομάδες της χώρας.

Κοινοποίηση


Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.