Πάτρα: Συγκίνηση και μεγάλη συμμετοχή στο φιλικό της Παναχαϊκής για τον Παναγιώτη-Ραφαήλ!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους όσοι έδωσαν το παρών στο γήπεδο της ομάδας μας στην Αγυιά και στήριξαν την προσπάθεια μας για την ενίσχυση του μικρού μας ήρωα! Ευχαριστούμε τους διαιτητές της φιλικής αναμέτρησης Σαμαρτζή, Μπαλαρούτσο και Σταθοπούλου που έπειτα από εισήγηση της ΕΠΣΑ συμμετείχαν και αυτοί αφιλοκερδώς στο παιχνίδι”, αναφέρει η διοίκηση της ομάδας.
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 θέλοντας να στηρίξει την προσπάθεια του Παναγιώτη-Ραφαήλ έτσι ώστε να συγκεντρωθούν τα χρήματα για να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι σωτηρίας στην Αμερική, διοργάνωσε φιλικό παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα ανάμεσα στην ανδρική ομάδα και την Κ-19 του συλλόγου.
Και συνεχίζει: “Ευχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη στην οικογένεια του Παναγιώτη-Ραφαήλ με την ευχή να γίνει πραγματικότητα το ταξίδι σωτηρίας στην Βοστώνη. Την Δευτέρα (21/10) θα κατατεθεί το ποσό που συγκεντρώθηκε από τα χρήματα των φιλάθλων, ενώ σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα συμμετείχε και αυτό στην οικονομική ενίσχυση. Παναγιώτη-Ραφαήλ είμαστε δίπλα σου!”

Κοινοποίηση


Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.