Πάτρα: Επαφές του Προεδρείου του Εμπορικού με Αντιπεριφερειάρχες

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στα γραφεία της Περιφέρειας συνάντηση του Εμπορικού Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών με τους Αντιπεριφερειάρχες ΠΕ Αχαϊας και Οικονομικής Πολιτικής και Διοίκησης κους Χαράλαμπο Μπονάνο και Παναγιώτη Σακελλαρόπουλο. Από τον ΕΕΣΠ στην συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος Κωνσταντίνος Ζαφειρόπουλος ο Γενικός Γραμματέας  Ευθύμιος Μακρής και ο Ταμίας  Ηλίας Κωνσταντάτος.

per2.jpg

Στη συνάντηση συζητήθηκαν επαγγελματικά θέματα  της Μικρομεσαίας επιχείρησης συνολικά, όσο και τα ζητήματα που απασχολούν την πόλη. Υπήρξε ταύτιση απόψεων για πρωτοβουλίες και δράσεις για την τόνωση της τοπικής αγοράς και οικονομίας.

Από τον Πρόεδρο του Συλλόγου έγινε παρουσίαση των σκέψεων και προτάσεων για την πραγματοποίηση Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων από τον σύλλογο που θα δημιουργήσουν θετικό εορταστικό κλίμα στην πόλη, θα προσελκύσουν επισκέπτες και θα αναθερμάνουν την αγορά. Ζητήθηκε από την Περιφέρεια η στήριξη των παραπάνω εκδηλώσεων.

Συμφωνήθηκε η στενή επαφή και δημιουργική συνεργασία της Περιφέρειας με τον Σύλλογο για τα αναπτυξιακά θέματα της Περιοχής και της πόλης των Πατρών και την στήριξη της τοπικής αγοράς και μικρομεσαίας επιχείρησης.

 

Κοινοποίηση


Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.