Πάτρα: To “ευχαριστώ” της οικογένειας N. Σκιαδαρέση για τη συμπαράσταση στο πένθος τους

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η οικογένεια της εκλιπούσης πρεσβυτέρας Σοφίας Σκαδαρέση ευχαριστεί το πλήθος των συμμετασχόντων που συμπαραστάθηκαν και συμπαρίστανται στο βαρύτατο πένθος της

Στην επιστολή του ο κ. Σπ. Σκιαδαρέσης επισημαίνει:

“Η οικογένειά μου και εγώ προσωπικώς αισθανόμεθα όχι απλώς την υποχρέωση, αλλά την από μέσης καρδίας ανάγκη να εκφράσωμε τις ολόθερμες ευχαριστίες μας στο πλήθος των συμμετασχόντων αλλά και στον καθένα προσωπικώς, που συμπαρασταθήκατε και συμπαρίστασθε με πληθωρική αγάπη στο βαρύτατο πένθος μας. Για εμάς ήταν ο άγγελος της ζωής μας και με πηγαία αγάπη για τον καθένα μας, αλλά και για όλον τον κόσμο! Ήταν η σύζυγος – πρεσβυτέρα, η μάνα, η γιαγιά της καρδιάς μας, που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ!

Αισθανόμεθα επίσης την ανάγκη να εκφράσωμε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μας στο πλήρωμα του Ε.Κ.Α.Β. της απογευματινής βάρδιας της περασμένης Τρίτης 15ης Οκτωβρίου ε.έ., που άμεσα κατέφθασε και κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για να αντιμετωπισθεί η δύσκολη κατάσταση. Αξίζει να αναγνωρίζουμε και να επαινούμε τις προσπάθειες των ανθρώπων αυτών, οι οποίοι επιτελούν ιερό λειτούργημα καθημερινώς.

Οπωσδήποτε ευχαριστούμε τον τοπικό έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο για την διακριτική και αγαπητική στάση τους στην δύσκολη στιγμή της οικογενείας μας.

Καλή αντάμωση στην Βασιλεία του Θεού! Καλή Ανάσταση!”

 

Η οικογένεια

 

π. Νικολάου Σκιαδαρέση

Κοινοποίηση


Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.