Μπαγκλαντές: Βουλευτής έστειλε 8 σωσίες της για να περάσει τις εξετάσεις στο πανεπιστήμιο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Απίστευτες ιστορίες ακούγονται κατά καιρούς με μαθητές και μαθήτριες που φτάνουν σε ακραίες μεθόδους για να διαπρέψουν στο μάθημα ή απλά να το περάσουν.

Έχετε ακούσει κάτι, όμως, για βουλευτή;

Η Ταμάνα Νουσράτι, είναι βουλευτής και φοιτήτρια στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο του Μπαγκλαντές και πρόσφατα την απέβαλαν μετά από κατηγορίες ότι προσέλαβε 8 κοπέλες που της έμοιαζαν εμφανισιακά για να δίνουν εξετάσεις στην θέση της.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Ταμάνα Νουσράτ, κατηγορείται ότι πλήρωσε άλλα άτομα να παρευρεθούν σε τουλάχιστον 13 τεστ. Το περιστατικό έγινε γνωστό όταν το τηλεοπτικό κανάλι Nagorik TV εισέβαλε στην αίθουσα την ώρα της εξέτασης και «έπιασε στα πράσα» μία από τις κοπέλες που παρίστανε την Νουσράτ.

Το βίντεο έγινε αμέσως viral και η Νουσράτ, όχι μόνο έχασε την θέση της στο πανεπιστήμιο αλλά απαγόρευσαν και οποιαδήποτε μελλοντική εγγραφή της.

https://www.youtube.com/watch?v=wPXbpMiVvhg

«Όλοι το ξέραμε ότι δεν ερχόταν η ίδια να δίνει εξετάσεις αλλά κανείς δεν μιλούσε γιατί προέρχεται από οικογένεια με μεγάλη επιρροή».

Το μάθημα είναι ένα, μην στέλνετε άλλους στην θέση σας να δίνουν εξετάσεις. Μάλλον δεν θα έχει το αποτέλεσμα που περιμένετε!

Κοινοποίηση


Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.